Air France a sărbătorit 3 milioane de pasageri transportaţi cu Airbus A380

0 119

Air France a atins pragul de 3 milioane de pasageri transportaţi cu aeronavele Airbus A380. Evenimentul a avut loc pe 5 decembrie, pe zborul AF007 de la New York- JFK la Paris-Charles de Gaulle. Air France a oferit mai multe cadouri pasagerului norocos, acesta fiind de fapt o călătoare cu numele Aurelie Barthaux Naderzad.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€! Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Air France a fost primul transportator aerian care a folosit aeronave Airbus A380 pe ruta New York- JFK – Paris-Charles de Gaulle, din 2009. De asemenea, Air France zboară cu A380 spre Washington DC şi Los Angeles.

Cea mai mare aeronavă de pasageri poate transporta până la 516 pasageri, într-o configuraţie cu 4 clase: 9 la La Première (First Class) pe puntea principală, 80 în clasa business pe puntea superioară, 38 în clasa Premium Economy pe puntea superioară și 389 în clasa Economy pe cele două punți.

AirHelp get compensation

În sezonul de iarnă 2012 – 2013, Air France va opera zboruri cu A380 spre 6 destinaţii: New York-JFK, Washington DC, Los Angeles, Johannesburg, Tokyo-Narita şi Singapore.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »