blank

Air Force One, pentru a 5-a oară la Aeroportul Londra Stansted

0 705

Astăzi, 3 iunie 2019, Președintele Statelor Unite, Donald Trumop, și Prima Doamnă, Melania Trump au aterizat la Londra. Pentru a 5-a oară, Air Force One vizitează Aeroportul Londra Stansted.

Aeronava a aterizat cu puțin timp înainte de ora 09:00. Delegația americană a fost întâmpinată de secretarul de externe, deputatul Rt Hon Jeremy Hunt și de Steve Griffiths, Chief Operating Officer Londra Stansted.

Air Force One vizitează Aeroportul Londra Stansted

Astfel, Air Force One ajunge pentru a 5-a oară la Aeroportul Londra Stansted. Ca la orice vizita de nivel înalt, sunt luate măsuri speciale de securitate și protocol.

Conform informațiilor oferite de Aeroportul Londra Stansted, această vizită vine să încheie una dintre cele mai aglomerate perioade pentru aeroportul Stansted.

Aeroportul Internațional Stansted a fost gazda a peste 200 de zboruri suplimentare

Săptămâna trecută, Aeroportul Internațional Stansted a fost gazda a peste 200 de zboruri suplimentare (chartere și zboruri de linie). Iar acest lucru s-a datorat evenimentelor sportive ce au avut loc la Madrid și Baku.

Echipele Tottenham Hotspur FC și Liverpool au jucat finala UEFA Champions League, la Madrid. În timp ce echipele Chelsea și Arsenal au jucat finala UEFA Europa League, la Baku.

Un moment notabil a fost și vizita unui Airbus A380, pentru prima dată la Londra Stansted. Vorbim de aeronava Hi Fly, care a transportat 300 de fani la meciul de box între Anthony Joshua și Andy Ruiz. Meciul a avut loc la New York și s-a încheiat cu victoria lui Andy Ruiz.

Leave A Reply

Your email address will not be published.