fbpx Air Crash Investigation: RO371 TAROM / dezastrul de la Balotești (Video)

Air Crash Investigation: RO371 TAROM / dezastrul de la Balotești (Video)

6 12.353
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Zilele trecute, la ”Air Crash Investigation”, vestita emisiune de analiză aviatică de la National Geographic, a fost prezentat cazul zborului RO371 TAROM și dezastrul de la Balotești.

Pe 31 martie 1995, aeronava Airbus A310 (YR-LCC) TAROM a decolat de la București cu direcția Bruxelles. Opera zborul RO371. La bord se aflau 60 de persoane, 49 de pasageri și 11 membri ai echipajului.

RO371 TAROM / dezastrul de la Balotesti

La scurt timp de la decolare, avionul s-a prăbușit pe un câmp din apropierea localității Balotești. Toți cei aflați la bord și-au pierdut viața.

Pentru mai multe informații, urmăriți înregistrarea emisiunii.

6 Comentarii
 1. […] 6. Un documentar despre prăbușirea aeronavei TAROM la Balotești, din 31 Martie 1995, a fost prezentat zilele trecute, la ”Air Crash Investigation”, emisiunea de analiză aviatică de la Național Geographic. Emisiunea poate fi urmărită online aici (link). […]

 2. Cristina says

  As dori sa revad documentarul cu accidentul de la Balotesti de pe National Geographic, dar pe pagina airlinestravel.ro apare ca video unavailable. Ma puteti ajuta?

  1. Sorin Rusi says

   Este disponibil in articol!

   1. Daniel says

    Nu este disponibil!!!A fost sters datorita incalcarii de catre dvs a regulilor privind copyright!

    1. Sorin Rusi says

     Filmul nu a fost incarcat de noi. A fost preluat de la cel ce l-a incarcat. Suntem in discutii pentru a-l avea pe canal oficial si-l vom reposta.

     1. Daniel says

      Trebuie sa bagati adanc mana in buzunar pentru a-l avea oficial!Stiu sigur ca National Geografic cer bani seriosi pe materialele lor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.