blank

Air Canada Rouge a reluat zborurile din / spre România

0 1.342

În al doilea an consecutiv, Air Canada Rouge a reluat zborurile din / spre România. Astăzi, 7 iunie 2019, a fost inaugurată ruta București – Montreal. Pe 9 iunie 2019, vor fi reluate zborurile și pe ruta București – Toronto.

Rutele sunt operate sezonier, până pe 7 octombrie. În intervalul 24 iunie – 7 septembrie, Air Canada Rouge a programat câte 3 zboruri săptămnale pe fiecare rută. Zborurile vor avea o durată de aproximativ 10 ore și vor fi operate cu aeronave Boeing 767-300.

Orarul zborurilor Air Canada Rouge pe rutele spre România

Orarul zborurilor Montreal – București (din 6 iunie / 7 iunie din România)

AC1928 Montreal 16:50 – 08:45+1 București marți, joi, duminică
AC1929 București 13:05 – 15:45 Montreal luni, miercuri și vineri

Orarul zborurilor Toronto – București (din 8 iunie / 9 iunie din România)

AC1964 Toronto 17:35 – 09:55 +1 București luni, miercuri și sâmbătă
AC1965 București 13:40 – 17:05 Toronto marți, joi și duminică

Pasageri pot opta pentru 2 clase tarifare, Economy și Premium Rouge. Designul clasei Economy oferă confort pasagerilor și mai mult spațiu pentru picioare. De asemenea, clasa Economy are inclus în bilet mâncare la bordul aeronavelor, băuturi răcoritoare și un bagaj de cală de până la 23 de kilograme.

Clasa Premium Rouge oferă spațiu de relaxare pentru pasageri, scaune mai largi și mai mult spațiu pentru picioare. Pasagerii Premium Rouge au posibilitatea de a transporta două bagaje de cală, fiecare cu o capacitate maximă de 23 de kilograme, respectiv beneficiază de prioritate la check-in și îmbarcare. La bordul aeronavelor, pasagerii clasei Premium Rouge au meniu gourmet, mâncarea fiind servită în vase de porțelan.

Serviciile Air Canada Rouge la bordul avioanelor sale

Înainte de îmbarcare, pasagerii trebuie să descarce aplicația Air Canada, disponibilă în App Store și Google Play, pentru a se putea bucura de o selecție de filme noi lansate, seriale, muzică, programe pentru copii și altele. Acestea pot fi vizionate pe laptop sau orice dispozitiv Apple sau Android. La cerere si contra cost (un tarif mic), pasagerii pot împrumuta un iPad. Acestea sunt disponibile gratuit în cabinele Premium Rouge.

Noutatea pentru zborurile operate în 2019 este introducerea internetului wi-fi de mare viteză, prin satelit, care permite utilizatorului să posteze video live, să navigheze pe internet și să facă cumpărături în timpul zborului.

Air Canada Rouge s-a lansat ca operator low-cost, subsidiară Air Canada. A preluat o serie de zboruri lung-curier din portofoliul Air Canada și a căutat să vină cu servicii bune la prețuri avantajoase. Din ce văd zilele astea, Air Canada Rouge se duce spre zona de leisure. Și, mai nou, are deschidere spre operarea zborurilor charter.

Dacă ai în plan să călătorești în Canada, aruncă o privire și peste condițiile de intrare în Țara frunzei de arțar.

Leave A Reply

Your email address will not be published.