Air Arabia Abu Dhabi a primit AOC-ul (Air Operating Certificate) și devine a 5-a companie aeriană din UAE

0 583

Pe 23 aprilie, Air Arabia Abu Dhabi, noua companie aeriană din Emiratele Arabe Unite, a primit AOC-ul (Air Operating Certificate). Acesta îi permite să înceapă operațiunile de la Abu Dhabi și devine al cincilea transportator aerian al țării.

Air Arabia Abu Dhabi va continua să „colaboreze îndeaproape” cu Autoritatea Generală pentru Aviația Civilă (GCAA) în vederea pregătirii de zbor. În scurt timp va fi anunțată data de lansare, pe măsură ce condițiile pieței se îmbunătățesc și restricțiile de călătorie vor fi ridicate.

Saif Al Suwaidi, directorul general al GCAA, a declarat: „În timp ce industria aviației mondiale continuă să se confrunte cu cea mai mare provocare generată de COVID-19 asupra traficului aerian, anunțul de astăzi reflectă puterea și încrederea Emiratelor Arabe Unite în sectorul aeronautic și perspectivele sale pe termen lung.

„Emiratele Arabe Unite reprezintă un hub global și continuăm să oferim rezidenților și vizitatorilor noștri multiple opțiuni de a rămâne conectați și de a explora lumea. Anunțul de astăzi servește ca un alt test al investițiilor făcute de Emiratele Arabe Unite pentru consolidarea sectorului aeronautic.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.