blank

Air Arabia a lansat zborurile între Milano Bergamo și Sharjah!

0 395

Aeroportul Milano Bergamo a salutat sosirea aeronavei Air Arabia, care a început operarea zborurilor directe cu Emiratele Arabe Unite, prima conexiune dintre Milano Bergamo și UAE. Primul și cel mai mare transportator low-cost (LCC) din Orientul Mijlociu și Africa de Nord a început să zboare cu o frecvență de patru zboruri săptămânale, adăugând peste 47.000 de locuri anuale la rețeaua de rute disponibilă de la Milano.

Air Arabia va folosi aeronave de tipul Airbus A321 pe segmentul de zbor ce are o lungime de 4638 de kilometri, fiind cea mai lungă rută din Milano Bergamo.

Având în vedere că Sharjah se află la doar 20 de minute de Dubai, cea mai recentă conexiune din Milano Bergamo oferă legătură cu frumoasa metropolă arabiă, dar și cu cea mai populară stațiune din Ras-Al-Khaimah.

Consolidând parteneriatul puternic dintre Milano Bergamo și Air Arabia Group, cea mai recentă destinație se alătură operațiunilor consacrate către Alexandria și Cairo deservite de Air Arabia Egipt și Casablanca cu Air Arabia Maroc.

Leave A Reply

Your email address will not be published.