Air Algerie a încheiat un acord pentru 8 avioane Boeing 737-800 Next Generation

0 93

Pe 6 ianuarie, Air Algerie (compania naţională a Algeriei) a încheiat un acord cu Boeing pentru 8 avioane Boeing 737-800 Next Generation. Comanda ar fi în valoare de 724 milioane dolari, calculat la preţul de listă.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Mohamed Salah Boultif, director executiv al Air Algerie, a declarat că acest model avion reprezintă “pilonul” principal al flotei şi speră să primească cele 8 unităţi înainte de finalul anului 2016. Air Algerie operează în prezent 17 avioane Boeing 737-800 dintr-o generaţie mai veche. Cele 8 avioane comandate vor beneficia de interior Boeing Sky inspirat de la cabina modelului 787 Dreamliner.

În prezent, Air Algerie deţine o flotă formată din 42 de avioane şi are o reţea operaţională formată din peste 40 de destinaţii din Africa, Asia, Europa, America de Nord și Orientul Mijlociu. Air Algerie are în comandă şi 8 avioane Boeing 787 Dreamliner.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »