blank

Aeroportul Schiphol din Amsterdam va investi peste 3 miliarde de euro în infrastructură, în perioada 2024-2027!

0 165

Aeroportul Amsterdam Schiphol ( AMS ) acordă prioritate calității serviciilor și anunță investiții ample în infrastructură. Între 2024 și 2027, aeroportul investește trei miliarde de euro pentru a recupera din urmă lucrările de întreținere și modernizări.

Recunoscând nevoia unei schimbări a priorităților, Ruud Sondag, CEO Schiphol , a declarat: „După o atenție prea mare asupra costurilor și creșterii timp de mulți ani, acum trebuie să recuperăm pentru a oferi angajaților, călătorilor și companiilor aeriene calitatea necesară.”

Timp de mulți ani, Aeroportul Schiphol s-a concentrat în primul rând pe reducerea costurilor și pe creșterea rapidă a traficului de pasageri. Însă, în tot acest timp, a neglijat investițiile în întrețineriile esențiale și în infrastructură.

modernizare aeroport Schiphol din Amsterdam

Investițiile vor viza aproape toate componentele critice ale aeroportului Schiphol, inclusiv la nivel de terminale, sisteme de benzi transportoare bagaje, platforme de parcare, căi de rulare și piste.

Aeroportul Schiphol recunoaște că calitatea serviciilor depinde de starea și performanța activelor sale. Prin urmare, aeroportul efectuează întreținere non-stop pentru a se asigura că toate facilitățile disponibile sunt la parametri optimi.

Pe măsură ce Schiphol investește în înlocuirea și reînnoirea infrastructurii sale, sunt puse bazele unui aeroport care îndeplinește cele mai înalte standarde de eficiență și satisfacție a călătorilor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.