Aeroportul Internațional Heathrow din Londra deschide Terminalul 4 special pentru pasagerii ce sosesc din zona roșie!

0 400

Aeroportul Internațional Heathrow deschide un terminal dedicată pentru pasagerii care sosesc din țările aflate pe lista roșie COVID-19. De astăzi, 1 decembrie 2021, Terminalul 4 va acționa ca o facilitate separată pentru sosiri, ținând pasagerii sosiți din zona roșie departe de pasagerii din toate celelalte terminale ale aeroportului.


Astfel, Terminalul 4 va beneficia de o ventilație mai bună în sălile de tranzit și sosire, de facillități pentru protecția pasagerilor și angajaților, de igienizare realizată cu ajutorul roboților Întrucât Marea Britanie se confruntă cu măsuri suplimentare, destinate a fi temporare, Heathrow își asigură pasagerii că rămân în siguranță și că pot zbura cu încredere în săptămânile următoare.

Pasagerii care zboară spre Heathrow vor putea folosi instalațiile de testare PCR fie din aeroport, fie în apropiere.

Cei care aleg să se testeze la aeroport trebuie să-și facă rezervare din timp și să se bucure de un serviciu care va scurta timpul necesar de autoizolare, o măsură ideală pentru călătoriilor de afaceri și pentru cei care se reunesc cu prietenii și familia doar pentru o perioadă scurtă de timp.

Directorul operațional al Heathrow, Emma Gilthorpe, a declarat: „Susținem măsurile care protejează sănătatea publică și previn răspândirea Covid-19. Introducerea rapidă a restricțiilor pentru călătoriile internaționale va fi totuși o nouă lovitură semnificativă pentru exportatorii britanici și pentru cei care doresc să viziteze Anglia. Heathrow menține cele mai înalte niveluri de măsuri de securitate împotriva Covid-19. Pasagerii, colegii și partenerii noștri știu că Heathrow este un loc sigur pentru a călători.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.