blank

Aeroportul din Iaşi a fost închis din cauza vântului puternic

0 655

Iată că fenomenele meteorologice îşi fac de cap şi afectează bunul mers al aeroporturilor şi aeronavelor. Mai devreme am anunţat că mai multe zboruri au fost anulate pe Londra Heathrow din cauza ceţii. Acum vă anunţăm că aeroportul din Iaşi a fost închis din cauza vântului puternic.

Pista este curăţată, coeficientul de frânare este bun, dar aeronavele nu pot survola zona din cauza rafalelor puternice de vânt. Conducerea aeroportului a declarat că sunt slabe şansele ca să se mai lucreze azi. Zborurile vor fi reluate doar în momentul în care condiţiile meteorologice vor permite.

Posibil ca cele două zboruri Bucureşti – Iaşi, programate în această seară, să se anuleze. Luaţi legătura cu transportatorul aerian şi verificaţi dacă sunt operaţionale.

În cursul zilei de miercuri, mai multe zboruri spre Bucureşti, Timişoara şi Viena au fost anulate din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Cu vremea nu e bine să te joci şi siguranţa pasagerilor este pe primul loc. Aşa că nu fiţi supăraţi de situaţie. Dacă aveţi zboruri programate, verificaţi dacă sunt operaţionale şi dacă se respectă programul stabilit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.