Aeroportul Cluj-Napoca va fi modernizat

1 105

Pe 9 aprilie, ministrul transporturilor şi infrastructurii, Alexandru Nazare, a avizat un proiect intermodal cu o finanţare de 2 milioane de euro din fonduri europene pentru Aeroportul din Cluj.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Proiectul are o valoare de 2 milioane de euro, finanţarea urmând să fie asigurată în proporţie de 50% din fonduri nerambursabile TEN-T, iar 50% din fonduri proprii ale aeroportului.

Studiile presupuse de acest proiect au drept scop realizarea unei infrastructuri complexe care să conecteze actualele terminale de pasageri şi serviciile oferite la reţeaua de cale ferată pentru călători, precum şi realizarea unei legături de transport marfă între reţeaua de cale ferată şi terminalul Cargo.

În perioada 7.05-13.05 2012, Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca va fi închis traficului aerian, în vederea efectuării unei noi etape de lucrări de reparaţii la pista de decolare – aterizare.

1 comentariu
  1. […] TAROM anunţă introducerea a noi frecvenţe pe destinaţia Târgu-Mureş. În aceeaşi perioadă, aeroportul Internaţional Cluj-Napoca va fi închis traficului aerian, în vederea efectuării unei noi etape de lucrări de reparaţii la pista de decolare – […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »