Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Aeroportul ”Avram Iancu” din Cluj a depăşit pragul de 1 milion de pasageri pe 2013

0 297

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj, regie autonomă aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, a înregistrat pentru a treia oară, pragul de 1 milion de pasageri anual.

„Sperăm ca anul viitor, având în vedere beneficiile pe care le aduce noua pistă de 2.100 m, să avem 1.200.000 de pasageri pe aeroportul din Cluj”

, a declarat Horea Uioreanu.

Pasagerul cu numărul un milion de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” a fost recompensat cu două bilete dus-întors pe o cursă a oricărei companii care operează zboruri pe Aeroportul „Avram Iancu”, parcare gratuită pentru un an de zile la aeroport şi vouchere pentru înfoliat bagaje. De asemenea, pasagerii cu numărul 999.999 şi 1.000.001 au primit parcare gratuită la aeroport pentru un an şi vouchere pentru înfoliat bagaje.

Leave A Reply

Your email address will not be published.