Aeronava furată DHC-8-402Q Horizon Air s-a prăbușit

Un tehnician, de la Seattle / Tacoma din Washington, SUA, a furat o aeronavă Bombardier Dash 8 Horizon Air și a decolat fără acordul turnului de control.

0 149

Astăzi a avut loc un accident aviatic atipic. Un tehnician în vârstă de 29 de ani, de la Seattle / Tacoma din Washington, SUA, a furat o aeronavă Bombardier Dash 8 Horizon Air (subsidiara Alaska Air Group) și a decolat fără acordul turnului de control.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€! Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Imediat a fost trimisă o aeronavă de luptă McDonnell Douglas F-15 Eagle în vederea escortări avionului. S-a încercat aducerea acestuia la sol. Din nefericire, tânărul nu a ascultat de ordinele nimănui. A făcut ceva acrobații cu aeronava și, într-un final, s-a prăbușit la 40 de kilometri de Aeroportul Seattle/Tacoma.

Aeronava furată DHC-8-402Q Horizon Air

AirHelp get compensation

Un purtător de cuvânt al companiei Alaska Airlines a declarat că avionul se afla într-o zonă aparte a aeroportului, fiind la revizie tehnică atunci când a fost luat. Nu era programat pentru zbor cu pasageri. Aeroportul, cunoscut sub numele de Sea-Tac, a fost închis. La fel și zona aeriană din jurul aeroportului.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »