Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Aegean Airlines sprijina revenirea turismului in Grecia. Deschide 3 baze noi in Corfu, Santorini si Mykonos.

1 534

Pentru a facilita relansarea turismului, Aegean își va dezvolta rețeaua operațională cu noi rute din regiunile grecești. Între 17 si 20 de avioane vor opera zboruri directe din 7 baze regionale, pe un total de 65 de rute internaționale.

De asemenea, alte 50 de rute vor fi deservite de aeronavele dedicate operațiunilor charter. Astfel, numărul total de rute, care vor fi operate din destinațiile populare din Grecia, va ajunge la 100.

De la bazele sale din Salonic, Heraklion, Rhodos și Chania, dar și de la noille baze anunțate în Corfu, Santorini și Mykonos, Aegean va opera 33 de rute noi. Astfel, vor fi folosite între 17 și 20 de aeronave exclusiv pe destinațiile regionale din Grecia.

În același timp, Atena rămâne principalul hub pentru Aegean Airlines, cu 37 – 40 de aeronave, legând capitala de principalele destinații din insulele grecești.

Baze regionaleAvioane alocate
Salonic 4
Heraklion 7-8
Rhodos 2-4
Chania 1
Corfu   new ! 1
Mykonos   new ! 1
Santorini   new ! 1
Total 17-20

Zborurile internaționale vor reîncepe în mai și iunie 2021.

Zborurile internaționale de la bazele regionale vor începe în mai și iunie 2021. Pot fi deja rezervate, iar compania aeriană oferă beneficii și reduceri pentru rezervarea din timp a zborurilor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.