Addis Ababa-Seul cu Ethiopian Airlines din 18 iunie 2013

0 146

Ethiopian Airlines, compania aeriană cu cea mai rapidă creştere din Africa, va deschide ruta Addis Ababa-Seul, începând cu 18 iunie 2013. Va fi a 73-a destinaţie internaţională pentru compania aeriană din Ethiopia. Această ruta face parte din programul Ethiopian Vision 2025, proiect prin intermediul căruia Ethiopian Airlines doreşte să lege Africa de cele mai mari hub-uri economice.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€! Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Ethiopian-Boeing-787-Dreamliner

Seul este a patra metropolă economică din lume după Tokyo, New York și Los Angeles. Este casa a patru monumente UNESCO: Changdeok Palace, Hwaseong Fortress, Tongmyo Shrine şi Royal Tombs of Joseon Dynasty. Dar sunt şi foarte multe atracţii turistice moderne.

AirHelp get compensation

Legat de programul operaţional al rutei, încă nu avem informaţii. Probabil că ruta va fi onorată cu aeronave Boeing 787 Dreamliner, cele mai noi avioane pentru curse lungi din flota Ethiopian Airlines. Se pare că această rută va marca 50 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice dintre Ethiopia şi Coreea de Sud.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »