ADATA Power Bank X7000 – 7000 mAh la purtător

ADATA a lansat un acumulator extern de 7000 mAh!

0 754

Astăzi, 27 februarie 2017, ADATA Technology a anunțat lansarea noului Power Bank X7000. Precum sugerează și denumirea, acest dispozitiv are o capacitate de 7000mAh. X7000 este echipat cu două porturi USB, oferind posibilitatea de a încărca simultan până la două dispozitive.

Design-ul elegant este completat de cele mai bune componente și circuite inteligente și de materialele extrem de rezistente din care este realizat. Circuitele meticulos construite oferă protecție multiplă pentru căldură excesivă, voltaj, curent, încărcare și descărcare. Totodată, producătorul anunță că noul acumulator extern este mai rezistent la foc (carcasă din policarbonat) și șocuri (certificat IEC 60950) față de generațiile anterioare.

ADATA Power Bank X7000

Combinația dintre carcasa din aluminiu texturat și panourile laterale din plastic dur are ca rezultat un produs unic, care se diferențiază semnificativ de alte baterii externe. Cu posibilitatea de a alege între trei variante de culori, X7000 este un dispozitiv de încărcare premium, ideal pentru smartphone, tabletă sau alte dispozitive mobile.

Modelul proaspăt lansat are o greutate de doar 210g și o grosime de 12mm. Cu aceste specificații, X7000 se încadrează foarte bine la bagajul de mână.

ADATA Power Bank X7000 vine în trei variante de culoare: gri titan, albastru și roșu. Un indicator LED indică rapid capacitatea de încărcare, pentru ca utilizatorii să fie mereu informați.

Dintre specificațiile anunțate, ne-a atras atenția și încărcarea rapidă. Noul  Power Bank X7000 este echipat cu două porturi USB, oferind un total de 2.4A necesari dispozitivelor conectate.  Cele două porturi permit încărcarea simultană a două dispozitive mobile, economisind astfel timp, iar timpul este prețios într-o călătorie.

Așa cum am mai scris, un acumulator extern trebuie să facă parte din kit-ul de travel. Nu se știe niciodată când rămâneți fără baterie la telefon sau tabletă și aveți nevoie de puțină energie. Noi l-am trecut pe lista de cumpărături. 

ADATA Power Bank X7000 va costa aproximativ 30 EURO și va fi disponibil în România începând cu luna aprilie 2017!

Leave A Reply

Your email address will not be published.