ADATA lansează cardurile de memorie SDXC UHS-I Speed Class 3 (U3)

0 274

ADATA anunță lansarea noilor carduri de memorie XPG și Premier Pro series SDXC UHS-I Speed Class 3 (U3). În comparație cu modelul UHS-I U1, vitezele de scriere sunt mai mari cu 750%, respectiv 500%. Ambele serii de produse asigură suport pentru standardul UHS-I U3, permițând utilizatorului să captureze imagini la calitate profesională dar și să transfere fișiere de dimensiuni mari fără întreruperi.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Odată cu creșterea cererilor pentru înregistrări video la calitate foarte ridicată, rezoluția 1920 × 1080 Full HD devenită foarte populară a fost depășită rapid de noul standard 4K Ultra HD (3840 × 2160). Înregistrarea de filme la rezoluție ridicată presupune crearea de fișiere foarte mari ce necesită mult spațiu, fiind o provocare pentru echipamentele de stocare. ADATA XPG și Premier Pro SDXC UHS-I U3 au fost create special pentru a întruni cerințele dispozitivelor 4K2K și a livra viteze extrem de ridicate de până la 95/85 MB/s, respectiv 95/60 MB/s. Cardurile SDXC UHS-I U3 sunt ideale pentru fotografia în mod burst și filmări la rezoluții ridicate pentru a captura cele mai prețioase momente în detalii uimitoare.

Potrivit SD Association, UHS-I Speed Class 3 (U3) trebuie să susțină o viteză minimă de scriere de 30MB/s și să asigure suport de stocare optim pentru echipamente foto. Cardurile de memorie ADATA XPG și Premier Pro series SDXC sunt conforme cu standardul UHS-I U3 și oferă utilizatorilor noi niveluri de performanță. Cardurile ADATA SDXC UHS-I U3 trebuie să treacă teste de calitate în condiții extreme, beneficiind de garanție pe viață. Seria XPG este diponibilă în capacitate de 64GB, iar Premier Pro – 64GB și 128GB.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »