blank

ADATA lansează cardurile de memorie SDXC UHS-I Speed Class 3 (U3)

0 788

ADATA anunță lansarea noilor carduri de memorie XPG și Premier Pro series SDXC UHS-I Speed Class 3 (U3). În comparație cu modelul UHS-I U1, vitezele de scriere sunt mai mari cu 750%, respectiv 500%. Ambele serii de produse asigură suport pentru standardul UHS-I U3, permițând utilizatorului să captureze imagini la calitate profesională dar și să transfere fișiere de dimensiuni mari fără întreruperi.

Odată cu creșterea cererilor pentru înregistrări video la calitate foarte ridicată, rezoluția 1920 × 1080 Full HD devenită foarte populară a fost depășită rapid de noul standard 4K Ultra HD (3840 × 2160). Înregistrarea de filme la rezoluție ridicată presupune crearea de fișiere foarte mari ce necesită mult spațiu, fiind o provocare pentru echipamentele de stocare. ADATA XPG și Premier Pro SDXC UHS-I U3 au fost create special pentru a întruni cerințele dispozitivelor 4K2K și a livra viteze extrem de ridicate de până la 95/85 MB/s, respectiv 95/60 MB/s. Cardurile SDXC UHS-I U3 sunt ideale pentru fotografia în mod burst și filmări la rezoluții ridicate pentru a captura cele mai prețioase momente în detalii uimitoare.

Potrivit SD Association, UHS-I Speed Class 3 (U3) trebuie să susțină o viteză minimă de scriere de 30MB/s și să asigure suport de stocare optim pentru echipamente foto. Cardurile de memorie ADATA XPG și Premier Pro series SDXC sunt conforme cu standardul UHS-I U3 și oferă utilizatorilor noi niveluri de performanță. Cardurile ADATA SDXC UHS-I U3 trebuie să treacă teste de calitate în condiții extreme, beneficiind de garanție pe viață. Seria XPG este diponibilă în capacitate de 64GB, iar Premier Pro – 64GB și 128GB.

Leave A Reply

Your email address will not be published.