A fost prezentat telefonul cu cea mai mare baterie!

0 23

În secolul XXI, telefonul mobil este o extensie a noastră, nu doar un gadget prin intermediul căruia efectuăm apeluri telefonice. Smartphoneul a ajuns să fie un portabil integrat în toate acțiunile noastre cotidiene, inclusiv în călătorii și în taskurile de job.

Dincolo de specificațiile tehnice și de performanțele brute ale telefonului, căutăm să ne bucurăm de acest gadget pe o perioadă cât mai lungă de timp, fără a fi constrânși de o priză, iar în acest scop ne dorim un smartphone cu o baterie cât mai mare, care să facă față sarcinilor zilnice.

Vă anunț că a fost prezentat telefonul cu cea mai mare baterie din piață. Nu e făcut de un brand consacrat precum Apple sau Samsung, ci de un brand ce produce baterii, firesc. Energizer HardCase P28K este un smartphone cu un ecran de 6,78 inci cu rezoluția2460 x 1080 pixeli, procesor MediaTek MT6789, 8 GB RAM și 256 GB spațiu de stocare. Are camere din spate de 64MP + 20MP+2MP, o cameră frontală de 16MP, este livrat cu software Android 14 și acceptă rețele 4G LTE. Tot sistemul hardware este alimentat de o baterie de 28.000 mAh.

Energizer-HardCase-P28K

P28K măsoară 27,8 mm (1,1 inchi) grosime și cântărește 570 de grame (1,26 lire). Oamenii au obiceiul de a numi telefoanele voluminoase „cărămizi” și nu e nimic greșit în cazul acestui model, dacă analizăm dimensiunile. Chiar este o cărămidă. Mai bine spus, este un powerbank cu funcții de apel telefonic și poate rula aplicații! Producătorul promite o autonomie de până la 7 zile în utilizare standard și luni de zile în regim de repaus.

Leave A Reply

Your email address will not be published.