Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

95% grad de ocupare a zborurilor Carpatair pe ruta Bacău – Roma (Fiumicino)

0 473

Carpatair opereză începând de ieri, 28 iunie, 3 zboruri directe săptămânale pe ruta Bacău – Roma (Fiumicino) – Bacău. Primele curse, operate cu aeronave Fokker cu 100 de locuri, au deja un grad de încărcare de peste 95% pe ambele sensuri.

Roma este cea de a doua destinaţie din Italia spre care compania aeriană românească operează zboruri cu plecare de pe Aeroportul International “George Enescu” din Bacău. În urma cu 3 săptămâni, în 9 iunie 2013, Carpatair a inaugurat zborurile directe Bacău-Milano (Bergamo) şi retur.

fokker 100 carpatair

Preţurile biletelor pornesc de la 55 euro/călătorie, cu toate taxele incluse. Tariful include bagajul de mana(5 kg) şi bagaj de cală gratuit(în limita a 23 kg). Servicii ca check-in-ul, alocarea locului în avion, precum şi gustarile şi băuturile răcoritoare servite la bord, sunt, de asemenea, gratuite. Zborurile au loc în zilele de luni, miercuri şi vineri, între orele 12:50-14:30 pe relaţia Bacău-Roma şi 15:20-18:30 pe relaţia Roma – Bacău.

Leave A Reply

Your email address will not be published.