80 de șoimi la bordul unui avion (foto)

Un prinț saudit a cumpărat bilete de avion pentru 80 de șoimi!

0 3.049
inbagaj.ro/

Zilele trecute, o fotografie cu 80 de șoimi într-un avion s-a viralizat rapid pe rețelele de socializare. Pare ciudat să vezi aceste păsări prădătoare în cabina unei aeronave, dar nu imposibil. Păsările aparțin unui prinț saudit, care a și cumpărat 80 de bilete de avion pentru aceste înaripate.

Bilete de avion pentru 80 de șoimi!

Black Friday eMAG

Aceste păsări sunt foarte valoroase și au drept de călătorie pe baza unui pașaport. Emirates a eliberat aproximativ 28 000 de pașapoarte pentru șoimi. Acestea sunt valabile 3 ani și le oferă dreptul de călătorie în țările Bahrain, Kuweit, Oman, Qatar, Arabia Saudită, Pakistan, Maroc și Siria. Dar și spre alte regiuni, în funcție de legislația fiecărei țări cu privire la aceste păsări.

Qatar Airways, FlyDubai, Etihad Airways acceptă șoimi în aeronavele sale, cu condiția ca fiecare să aibă actele necesare și bilet de avion pentru scaun individual. Qatar Airways acceptă transportarea până la 6 șoimi la Economy Class. Totodată, aceste companii acceptă transportarea șoimilor și la cală.

Prima dată, fotografia a apărut pe Reddit, dar nu se știe transportatorul aerian în cabina căreia a fost făcută.

S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Translate »