Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

80 de șoimi la bordul unui avion (foto)

Un prinț saudit a cumpărat bilete de avion pentru 80 de șoimi!

0 3.904

Zilele trecute, o fotografie cu 80 de șoimi într-un avion s-a viralizat rapid pe rețelele de socializare. Pare ciudat să vezi aceste păsări prădătoare în cabina unei aeronave, dar nu imposibil. Păsările aparțin unui prinț saudit, care a și cumpărat 80 de bilete de avion pentru aceste înaripate.

Bilete de avion pentru 80 de șoimi!

Aceste păsări sunt foarte valoroase și au drept de călătorie pe baza unui pașaport. Emirates a eliberat aproximativ 28 000 de pașapoarte pentru șoimi. Acestea sunt valabile 3 ani și le oferă dreptul de călătorie în țările Bahrain, Kuweit, Oman, Qatar, Arabia Saudită, Pakistan, Maroc și Siria. Dar și spre alte regiuni, în funcție de legislația fiecărei țări cu privire la aceste păsări.

Qatar Airways, FlyDubai, Etihad Airways acceptă șoimi în aeronavele sale, cu condiția ca fiecare să aibă actele necesare și bilet de avion pentru scaun individual. Qatar Airways acceptă transportarea până la 6 șoimi la Economy Class. Totodată, aceste companii acceptă transportarea șoimilor și la cală.

Prima dată, fotografia a apărut pe Reddit, dar nu se știe transportatorul aerian în cabina căreia a fost făcută.

Leave A Reply

Your email address will not be published.