fbpx 500 000 de pasageri transportati de Ryanair in doar 16 luni

500 000 de pasageri transportaţi de Ryanair în doar 16 luni

1 275
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Ryanair, compania aeriană preferată a europenilor, astăzi, 14 Iulie, a anunțat un record de rezervări în avans pentru orarul său de iarnă 2015, cu plecări din București, pentru cele 7 rute pe care operează compania. Acestea include și cele 3 noi rute Milano, Roma și Bologna, lansate în această primăvară. De asemenea, a fost marcată atingerea pragului de 500.000 de pasageri transportați de pe Aeroportul București în doar 16 luni.

Cristina Oglan a fost pasagerul cu numărul 500.000 al Ryanair, din București. Doamna Oglan călătorea împreună cu soțul la Londra, decolând de pe Aeroportul Otopeni (OTP), cu Ryanair.

La București, cu ocazia celebrării călătorului 500.000, Denis Barabaș, Ryanair, a declarat:

“Ryanair are plăcere să anunțe un record de rezervări în avans pentru zborurile operate de pe Aeroportul International Henry Coanda, care include și cele trei noi rute către Milano, Roma și Bologna (7 în total), care vor transporta 700.000 de clienți p.a. și va suporta 700 de locuri de muncă pe Aeroportul din București.

Ryanair este încântată să marcheze și celebrarea pasagerului cu numărul 500.000 care a călătorit pe ruta București – Londra Stansted. Este un număr important în termeni de trafic mai ales că operăm doar de 16 luni pe Aeroportul Otopeni. Din Aprilie 2014, de când am început să operăm per Aeroportul București, am văzut o creștere constantă a traficului pe rutele noastre, dar și o cerere tot mai mare din partea clienților pentru serviciile noastre.

Clienții români și turiștii aleg deja Ryanair pentru tarifele noastre mici practicate, serviciu clienți – lider pe această piață, dar și o varietate de rute pe care operăm. Acum, aceștia pot face rezervarea pentru cursele noastre incluse în orarul de iarnă 2015, să acceseze noul nostru sit web, să folosească noua aplicație pentru smartphone-uri, să poată avea asupra lor al doilea bagaj de mână, GRATUIT, să se bucure de locurile preferate selectate în avans. De asemenea, se pot bucura și de avantajele serviciilor Family Extra și Business Plus, să-și folosească dispozitivile electronice la bordul avioanelor, totul pentru că Ryanair continuă să ofere mai mult decât doar tarife mici.

1 comentariu
  1. […] pentru a celebra creșterea traficului propriu pe Aeroportul București, dar și pentru a marca 30 de ani de la data primului zbor, a scos la vânzare bilete la prețul […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.