500 000 de pasageri transportaţi de Ryanair în doar 16 luni

1 557

Ryanair, compania aeriană preferată a europenilor, astăzi, 14 Iulie, a anunțat un record de rezervări în avans pentru orarul său de iarnă 2015, cu plecări din București, pentru cele 7 rute pe care operează compania. Acestea include și cele 3 noi rute Milano, Roma și Bologna, lansate în această primăvară. De asemenea, a fost marcată atingerea pragului de 500.000 de pasageri transportați de pe Aeroportul București în doar 16 luni.

Cristina Oglan a fost pasagerul cu numărul 500.000 al Ryanair, din București. Doamna Oglan călătorea împreună cu soțul la Londra, decolând de pe Aeroportul Otopeni (OTP), cu Ryanair.

La București, cu ocazia celebrării călătorului 500.000, Denis Barabaș, Ryanair, a declarat:

“Ryanair are plăcere să anunțe un record de rezervări în avans pentru zborurile operate de pe Aeroportul International Henry Coanda, care include și cele trei noi rute către Milano, Roma și Bologna (7 în total), care vor transporta 700.000 de clienți p.a. și va suporta 700 de locuri de muncă pe Aeroportul din București.

Ryanair este încântată să marcheze și celebrarea pasagerului cu numărul 500.000 care a călătorit pe ruta București – Londra Stansted. Este un număr important în termeni de trafic mai ales că operăm doar de 16 luni pe Aeroportul Otopeni. Din Aprilie 2014, de când am început să operăm per Aeroportul București, am văzut o creștere constantă a traficului pe rutele noastre, dar și o cerere tot mai mare din partea clienților pentru serviciile noastre.

Clienții români și turiștii aleg deja Ryanair pentru tarifele noastre mici practicate, serviciu clienți – lider pe această piață, dar și o varietate de rute pe care operăm. Acum, aceștia pot face rezervarea pentru cursele noastre incluse în orarul de iarnă 2015, să acceseze noul nostru sit web, să folosească noua aplicație pentru smartphone-uri, să poată avea asupra lor al doilea bagaj de mână, GRATUIT, să se bucure de locurile preferate selectate în avans. De asemenea, se pot bucura și de avantajele serviciilor Family Extra și Business Plus, să-și folosească dispozitivile electronice la bordul avioanelor, totul pentru că Ryanair continuă să ofere mai mult decât doar tarife mici.

Leave A Reply

Your email address will not be published.