5 jocuri cu avioane pentru smartphone

0 72

Suntem pasionați de avioane și zboruri, iar acest lucru se vede în ceea ce publicăm pe site și din experiențele pe care le împărtășim cu voi. Iubim să fim la înălțime, să simțim forța motoarelor la decolare, să plutim spre noi destinațăii și, de ce nu, chiar să simțim Jet Blastul.

blankblank

Iar atunci când nu zburăm, ne place să ne relaxăm prin practiarea unor jocuri cu avioane. Este visul multora de a prelua controlul unui avion. Unii ajung să o facă în viața reală după multe ore de pregătire, examene și simulatoare, însă cei mai mulți rămân la stadiul de simulatoare și jocuri.

În prezent, tehnologia ne ajută să experimentăm controlul unui avion în mediul virtual, chiar de pe smartphone-ul personal. Mai jos vă recomandăm 5 jocuri cu avioane distractive pe care le puteți practica direct de pe telefonul vostru.

Flight Simulator 3D – un simulator de zbor excelent

Unul dintre jocurile pe care le recomandăm este Flight Simulator 3D. Cu acest simulator gratuit veți putea controla un avion prin comenzi simple. Pe lângă gestionarea zborului, veți avea și diferite misiuni de îndeplinit cum ar fi: salvarea pasagerilor, aterizări forțate, incendii și multe alte acțiuni ce fac jocul să fie atractiv și distractiv. Aveți posibilitatea să alegeți tipul avionului pe care doriți să-l controlați. Este un joc distractiv și vă ține concentrați asupra acțiunilor pe care le faceți.

Flight Simulator 3D
Flight Simulator 3D

Paper Planes – un joc distractiv cu avioane din hârtie

Când vorbim de avioane de hârtie, gândul ne fuge la copilărie și la acele avioane pe care le făceam din hârtie. Era distractiv să le aruncăm prin casă sau afară și ne bucuram atunci când avionul stătea mai mult în aer. Uneori organizam competiții de aruncat avioane de hârtie și măsuram distanța zburată.

Pe același principu, acum puteți să vă jucați Paper Planes direct pe telefonul vostru. Trebuie să lansați un avion de hârtie cât de mult puteți. În funcție de distanța zburată, puteți acumula puncte și astfel vă puteți îmbunătăți avionul. Este distractiv!

Aviator – pentru pasionații de Casino

Aviator este unul din jocurile care au revoluționat industria de gambling online. Este un joc de cazino inedit, prin intermediul căruia puteți câștiga premii de top în funcție de cât de mult zboară avionul la fiecare lansare. Adus pe piață în 2021 de producătorul Spribe, Aviator joc de cazino s-a instalat rapid în topul preferințelor jucătorilor. Are un design simplu, cu o grafică minimalistă, dar care reușește să iasă în evidență prin caracteristica sa – Multiplicatori de miză incredibili și adrenalină la maxim!

aviator
Aviator

Plasați pariurile în intervalul de timp indicat, apoi jocul începe. Multiplicatorul progresiv începe de la 1x și crește, iar voi puteți opta să încasați dacă multiplicator este avantajos pentru voi. Acest lucru trebuie făcut până când avionul decolează. Dacă alegeți să jucați cu mize reale, nu uitați să jucați responsabil!

Air Combat 1942 – incursiune în istorie

Air Combat 1942
Air Combat 1942

Pentru pasionații de avioane militare, recomandăm Air Combat 1942. Acesta este un simulator de luptă aeriană cu un avion din cel de-al Doilea Război Mondial. Are un gameplay bun și o grafică realistă. Aveți mai multe arme pentru a lupta împotriva dușmanilor și veți putea crește nivelul pe măsură câștigați bătălii. Este un joc simplu, dinamic, uneori cu mult suspans.

Avioanele – jocul copilăriei acum pe internet

Un alt joc distractiv și pe care-l recomandăm cu entuziasm este ”Avioanele”. Acesta este un joc ce se poate juca și cu prietenii, iar principiul de joc cu siguranță vă este cunoscut. În copilărie desenam 3 avioane pe o foaie de matematică și trebuia să ghicim unde este botul avionulul, moment în care spuneam că respectivul este distrus. Câștiga cel ce rămânea cu cât mai multe avioane active. Avioanele reprezintă aceeași variantă de joc, dar digitală.

Dacă vă plac jocurile tactice, cu siguranță veți găsi o provocare în acest joc. Ideea de bază este simplă: trebuie să să vă așezați avioanele strategic și să le dobori pe cele inamice.

Căutați jocurile Google Play pentru Android sau în App Store pentru telefoanele cu iOS de la Apple și relaxați-vă la un joc cu avioane.

Leave A Reply

Your email address will not be published.