4 zboruri zilnice pe ruta Bucureşti – Paris cu Air France

0 524

Începând de azi, 30 martie 2015, Air France a început să opereze 4 zboruri zilnice pe ruta Paris – Bucureşti. Zborul cu plecare din București are indicativul AF1689 și decolează la ora 11.55. Zborul său pereche, cu plecare din Paris, decolează la ora 07.15 din capitala franceză. Durata zborului este de aproximativ 3 ore. Tarifele pornesc de la 195 EURO, dar cu siguranţă vor exista şi promoţii atractive.Acest zbor vine în avantajul pasagerilor, care vor beneficia de un număr mai mare de posibilități de transfer prin aeroportul Paris – Charles de Gaulle. Noul zbor permite pasagerilor să profite de multiple corespondențe europene și intercontinentale având totodată conexiuni mai scurte pe aeroportul francez.

Astfel, pasagerii români care vor dori să călătorească mai departe spre destinatii precum Havana, Mauritius, Atlanta, Boston, Washington, New York și San Francisco vor avea ca timp de așteptare minim 50 de minute si maxim 2h40minute, timp îmbunătățit cu aproximativ 2 ore.

La retur, cele mai avantajate conexiuni sunt cele din Saint Martin, Mauritius, Delhi, Hong Kong, Tokyo, Kuala Lumpur, Beijing, Shanghai, Singapore dar și Atlanta, New York, Cincinnati și Montreal, cu timp de așteptare între 55 de minute și 2h45minute.

4-zboruri-zilnice-paris-bucuresti-air-france

Şi pentru că azi a fost inaugurat al 4-lea zbor zilnic pe ruta Bucureşti – Paris, pasageri cursei AF1689 au primit cadouri dulci la îmbarcare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.