blank

300 EURO pentru abonatul cu numărul 300.000 al WIZZ Discount Club

0 934

Wizz Air a înregistrat abonatul cu numărul 300.000 al WIZZ Discount Club. Programul a fost introdus în urmă cu doar doi ani, în martie 2011, iar numărul membrilor a crescut constant. WIZZ Discount Club a fost creat special pentru clienţii loiali care călătoresc în grup sau cu familia şi cumpără mai mult de un bilet Wizz Air pe an. Înscrierea (disponibilă pe wizzair.com) garantează un discount de 10 EURO pe toate segmentele de zbor Wizz Air, când tarifele sunt mai mari de 12.50 EURO. Membrii clubului şi până la 9 membrii ai familiei sau prieteni ce călătoresc în acelaşi timp pot beneficia de reduceri şi mai mari fiind loiali şi călătorind mai des folosind serviciile accesibile Wizz Air. Nu există o limită a rezervărilor cu discount.

Wizz-Discount-Club

Până în prezent, 300.000 de clienţi Wizz au devenit membrii WIZZ Discount Club şi beneficiază de tarifele şi mai mici oferite de club. Persoane din 160 de ţări din întreaga lume s-au înscris, confirmând astfel popularitatea Wizz Air şi dincolo de reţeaua de zbor. WIZZ Discount Club este foarte popular printre clienţii din Marea Britanie şi Polonia, urmaţi de cei din Ungaria, România, Ucraina, Italia şi Germania.

Numărul norocos 300.000, Stepan Romaniv, s-a înscris în WIZZ Discount Club prin intermediul aplicaţiei Wizz Air pentru iPhone. Născut în Ucraina, acum locuieşte şi lucrează în Londra. Tarifele accesibile Wizz Air şi zborurile directe către Kiev au fost combinaţia perfectă pentru Stepan să zboare pentru prima dată în viaţă şi să-şi viziteze familia şi prietenii după 8 ani petrecuţi peste graniţă. Acum el va putea să călătorească şi mai des după ce Wizz Air i-a creditat contul de membru cu suma de 300 EUR ce vor putea fi folosiţi pentru achiziţionarea de bilete.

Stepan Romaniv, fericit: „E primul zbor din viaţa mea. Până acum am ales să călătoresc cu autocarul sau maşina, aşa fiind mai accesibil. Tarifele Wizz Air şi legătura directă cu Ucraina mi-au schimbat opţiunile. Acum câţiva ani aş fi fost surprins dacă cineva mi-ar fi spus că locuind în Marea Britanie, m-aş fi putut urca într-un avion să-mi văd familia aproape săptămânal iar cu WIZZ Discount Club tarifele sunt şi mai accesibile. Sunt sigur că de acum înainte voi prefera să zbor decât să merg cu un alt mijloc de transport care ia foarte mult timp”.

„Programul WIZZ Discount Club creşte în popularitate în mod constant în Europa şi dincolo de graniţe, oferind discount-uri considerabile pentru călătoriile frecvente. Este o soluţie perfectă pentru familii pentru că un membru al WIZZ Discount Club poate achiziţiona până la 9 bilete cu discount, pentru acelaşi zbor. Suntem bucuroşi să-l felicităm pe Stepan şi aşteptăm cu nerăbdare să înregistrăm în viitor noi praguri importante pentru membrii WIZZ Discount Club” – a declarat Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager Wizz Air.

Abonamentul anual WIZZ Discount Club poate fi achiziţionat pe wizzair.com sau prin intermediul call-center-ului la un preţ de doar 135 RON.

Leave A Reply

Your email address will not be published.