blank

Din 22 mai, Wizz Air zboară la Lisabona şi Birmingham

0 688

Din 22 mai 2016, Wizz Air a început să zboare pe rutele Bucureşti – Lisabona şi Bucureşti – Birmingham. Ambele rute sunt onorate cu 2 zboruri săptămânale, în zilele de miercuri şi duminică. Biletele încep de la 129 lei/segment şi pot fi rezervate pe wizzair.com. Cu aceste noi destinaţii, Wizz Air oferă în total 43 de rute către 17 ţări, din Bucureşti.

Airbus-A321-Wizz-Air-Bucuresti

Conform celor declarate de Tamara Mshvenieradze, Corporate Communications Manager Wizz Air, ambele zboruri de debut s-au bucurat de un real succes. 225 de pasageri s-au aflat la bordul aeronavei Airbus A321 Wizz Air, la primul zbor (duminică – 22 mai) pe ruta Bucureşti – Lisabona. Şi zborul către Birmingham devine popular, 173 de pasageri alegând să zboare spre această destinaţie chiar din prima zi de operare a cursei.

Lisabona, capitala Portugaliei, oraş aflat la ţărmul Atlanticului, oferă oportunităţi dintre cele mai variate pentru un city break: gastronomie apetisantă, muzică fado, dar şi posibilibitatea de a explora frumoasele palate din Sintra. De asemenea, puteţi savura un cocktail pe malul oceanului, în celebrele staţiuni Cascais şi Estoril, situate la doar 20 de minute distanţă.

Birmingham, al doilea oraş ca mărime din Marea Britanie, după Londra, este o adevărată perlă a regiunilor Midlands. Oraşul îi încântă pe turişti atât cu arhitectura sa istorică din epoca Victoriană, cât şi cu clădiri cu design modern, sau pub-uri şi restaurante în care distracţia nu se termină niciodată. Pasionaţii de citit şi nu numai, pot vizita şi studia în cea mai mare bibliotecă publică din Europa, deschisă chiar în centrul oraşului. În cadrul bibliotecii se regăsesc: o colecţie de un milion de cărţi, un amfiteatru, grădini pe acoperiş şi numeroase săli de lectură.

Leave A Reply

Your email address will not be published.