2100 de noi cabine Business până în 2016 la bordul aeronavelor Air France

0 310

Air France continuă investițiile în modernizarea scaunelor din aeronavele lung-curier și lansează noul model de cabină Business, conceput pentru o experiență de zbor unică. Programul va include modernizarea a 44 de aeronave Boeing 777, prin montarea a 2 102 cabine Business, investiția totală ridicându-se la 200 de milioane euro.

Această nouă clasă Business reprezintă cea de-a doua etapă din „Best & Beyond” – procesul de poziționare în segmentul superior demarat de Air France, parte din programul Transform 2015. Cea de-a treia etapă va debuta în luna aprilie 2014, când va fi lansată noua ofertă pentru zborurile La Premiere.

Air France - business
Air France – business

Primul zbor cu noile clase de călătorie va avea loc în luna Iunie 2014, dată de la care Air France va echipa gradual cele 44 de Boeing-uri 777 cu noile cabine și cu noul sistem de divertisment la bord. Între iunie 2014 și iulie 2016, 10 000 de scaune Economy vor fi instalate în aeronavele lung-curier AF, peste 1 100 de scaune Premium Economy și peste 2 000 de cabine Business.

Clientul clasei Business Class caută în special liniște și confort, acestea fiind principalele obiectivele urmărite în proiectarea noilor cabine Business. Scaunul este perfect rabatabil, transformându-se într-un pat la 180 de grade, pereții laterali ai cabinei oferă intimitate iar căștile anti-zgomot blochează orice zgomot exterior.

Air France - business
Air France – business

Totodată, cabina dispune de o tetieră ajustabilă din piele, spații de depozitare încăpătoare și variate, port USB, priză și materiale de cea mai bună calitate.

În plus, aceste 44 de aeronave modernizate vor avea cu aproximativ 200 de scaune Business mai puțin. Vom avea astfel o creștere semnificativă a spațiului personal pentru fiecare pasager Business. Configuraţia business ca fi 1-2-1.

Alegerea programului de entertainment este mai ușoară și mai intuitivă ca niciodată. Ecranul touch screen de 41 de centimetri (16 inch) este similar unei tablete, cu o interfață regândită și un meniu în 12 limbi (franceză, engleză, spaniolă, rusă, portugheză braziliană, chineză, japoneză, koreană, germană, italiană, olandeză, arabă). Investiția totală în ecranele interactive pentru clasa Business se ridică la 35 de milioane euro.

Activitatea Air France pe cursele lung-curier înseamnă 8,5 miliarde de euro cifră de afaceri și 15 milioane de clienți pe an. O treime din această cifră de afaceri îi revine clasei Business și 1,6 milioane de clienți pe an.

Leave A Reply

Your email address will not be published.