blank

2 rute noi de la Wizz Air spre Marrakech: Vilnius – Marrakech și Varșovia – Marrakech

Wizz Air, una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa și liderul companiilor low-cost din Europa Centrală și de Est, anunță deschiderea celei mai noi destinații de vacanță, Marrakech în Maroc, disponibilă din Polonia și Lituania.

0 559

Cu începere din octombrie 2018, WIZZ va oferi în sezonul de iarnă două noi servicii spre Marrakech din Varșovia, Polonia și Vilnius, Lituania. Noile zboruri, operate de două ori pe săptămână, sunt singurele conexiuni directe și sunt disponibile acum de la un preț de doar 29,99 EUR/segment.

2 rute noi de la Wizz Air spre Marrakech

Biletele se află deja la vânzare și pot fi rezervate pe wizzair.com sau prin aplicația WIZZ. Marrakech este unul dintre cele mai mari și populare orașe din Maroc, aflat la poalele munților Atlas. Orașul este o destinație de vacanță plină de culoare, cu peisaje frumoase, piețe tradiționale numite souks și bucătărie rafinată.

Vremea în Marrakech este plăcută pe toată perioada anului, temperaturile oscilând de la 20 de grade în februarie și până la 37 de grade în lunile de vară. Este o destinație foarte bună pentru cei ce dorescă să fugă de iarna grea din Europa.

Orarul zborurilor Vilnius – Marrakech și Varșovia – Marrakech

Destinația Zilele de operare Data de începere Prețuri de la*
Vilnius, Lituania luni, vineri 29 octombrie 29,99 EUR*
Varșovia, Polonia miercuri, duminică 31 octombrie 29,99 EUR*

Marrakech este al doilea oraș marocan disponibil în rețeaua extinsă WIZZ, care oferă acum 142 de destinații către 44 de țări din întreaga Europă și dincolo de granițele ei. Compania aeriană și-a început operațiunile din Maroc în 2017, din Agadir, iar acum oferă 7 rute spre Maroc din 5 orașe din Ungaria, Lituania și Polonia. De la primul zbor spre Maroc, Wizz Air a transportat peste 75 mii de turiști pe rutele sale.

Leave A Reply

Your email address will not be published.