blank

15 companii aeriene din Africa și Orientul Mijlociu au semnat cu Amadeus

Pe 6 decembrie 2017, 15 companii aeriene din Orientul Mijlociu și din Africa de Nord au semnat un acord-cadru cu Amadeus. Acordul este semnat pe 10 ani.

0 648

GDS-ul Amadeus a semnat un acord-cadru cu 15 companii aeriene din Africa de Nord și Orientul Mijlociu. Serviciile de distribuție au fost negociate și conduse de Arab Air Carriers Association (AACO).

15 companii aeriene din Africa și Orientul Mijlociu au semnat cu Amadeus

Conform cifrelor oficiale ale celor 15 companii aeriene, acestea au transportat peste 110 milioane de pasageri în 2016, ceea ce înseamnă că aceste companii aeriene vor putea transporta peste 1 miliard de pasageri în timpul acordului de 10 ani. În 2008, AACO a purtat discuții și a semnat un acord cu Amadeus pentru alte 13 companii aeriene.

Acordul vine după un proces de 18 luni, în cadrul căruia reprezentanții AACO au evaluat cu atenție mai mulți furnizori de tehnologie și de distribuție, fiind ales cel ce are capacitatea de a sprijini nevoile pe termen lung ale companiilor aeriene membre. Viziunea Amadeus, capacitățile tehnologice și abordarea inovatoare au fost factori decisivi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.