blank

138 de zboruri Wizz Air între România și Marea Britanie

Astăzi, Wizz Air a anunțat o nouă rută cu plecare din România spre Marea Britanie. Este vorba de Cluj - Birmingham, care va fi inaugurată din 16 decembrie 2018. Odată cu inaugurarea acestei rute, Wizz Air va opera 138 de zboruri săptămânale între România și Marea Britanie.

0 530

Wizz Air își extinde operațiunile de la Cluj, anunțând o nouă rută spre Marea Britanie. Începând cu 16 decembrie 2018, Wizz Air va opera 2 zboruri săptămânale pe ruta Cluj – Birmingham.

Odată cu inaugurarea acestei rute, Wizz Air va opera 138 de zboruri săptămânale, de pe 10 aeroporturi din România spre Marea Britanie. Wizz Air continuă să stimuleze relații de afaceri și să dezvolte industria de turism dintre România și Marea Britanie, prin extinderea ofertei și lansarea mai multor frecvențe pe săptămână pe rutele existente.

Zboruri Wizz Air între România și Marea Britanie

Dar și prin introducerea a noi servicii și oferirea celor mai mici prețuri. În prezent, compania operează de pe 10 aeroporturi din România spre Anglia. Londra Luton este una dintre cele mai populare destinații în rândul pasagerilor. Tarifele pornesc de la 99 lei/segment.

Aeroport de plecare din România  Aeroport de sosire Marea Britanie  Zile de operare Frecvență pe săptămână
Cluj Napoca Birmingham miercuri, duminică (din 16.12.2018) 2
Cluj-Napoca Doncaster Sheffield luni, vineri 2
Cluj-Napoca Londra Luton zilnic (din 06.08.2018) 19
Craiova Londra Luton zilnic (din 06.08.2018) 7
Iași Londra Luton zilnic (din 09.07.2018) 7
Constanța Londra Luton luni, miercuri, vineri, duminică 4
Suceava Londra Luton zilnic (din 09.07.2018) 7
Satu Mare Londra Luton luni, vineri 2
Tîrgu Mureș Londra Luton luni, miercuri, vineri, duminică (din 17.09. 2018) 4
București H. Coandă Birmingham marți, joi, sâmbătă 3
București  H. Coandă Doncaster Sheffield marți, joi, sâmbătă 3
București H. Coandă Londra Gatwick zilnic 32
București H. Coandă Londra Luton zilnic 32
Sibiu Londra Luton zilnic 7
Timișoara Londra Luton zilnic 7

Sorina Ratz, Wizz Air Head of Corporate Communications (interimar) declară: „Suntem încântați să anunțăm astăzi noua rută WIZZ de la Cluj spre Birmingham, unul dintre centrele de afaceri importante din Marea Britanie, dar și un oraș cu o arhitectură aparte și posibilități multiple de a-ți petrece timpul liber.

În plus, ne bucurăm că am adăugat cea de-a treia destinație spre Marea Britanie de pe aeroportul din Cluj, ceea ce denotă angajamentul pe care ni-l luăm față de pasagerii noștri de a dezvolta din ce mai mult rețeaua WIZZ locală, dar și deschiderea față de piața din Marea Britanie.

Din România, oferim zboruri din 10 orașe spre patru aeroporturi din Anglia cu mai mult de 130 de conexiuni WIZZ pe săptămână între cele două țări. Echipajul de zbor este gata în orice moment din zi să îi întâmpine pe pasageri la bord cu un zâmbet și cu cele mai bune servicii”

Leave A Reply

Your email address will not be published.