blank

11 persoane rănite, în urma unui zbor Milano Malpensa – Atlanta cu Delta Air Lines!

0 747

Din cauza unor turbulențe severe, 11 pasageri și membri ai echipajului aflați pe zborului DL175 Delta Air Lines, Milano Malpensa – Atlanta, au fost transportați la spital. Incidentul a avut loc marți, 29 august. La scurt timp după aterizarea în siguranță a aeronavei Airbus A350-900 (înregistrat N576DZ), serviciile de urgență s-au grăbit la avion. 

Aeronava transporta 151 de pasageri și 14 membri ai echipajului și era situată la aproximativ 40 de mile nord-est de Atlanta când a trecut printr-o zonă cu turbulențe severe.

Atât Delta Air Lines, cât și controlul traficului aerian, au raportat că acest incident nu a fost din cauza uraganului iminent Idalia, care se află în prezent în sud-estul Statelor Unite.

Experții în climă au stabilit deja că așa-numitele turbulențe severe devin din ce în ce mai frecvente din cauza schimbărilor climatice. Această mișcare turbulentă a maselor de aer este mai dificil de prezis din cauza absenței oricăror indicii vizuale, cum ar fi norii, și este cauzată atunci când curenții de aer care se mișcă la viteze foarte mari se întâlnesc.

Leave A Reply

Your email address will not be published.