blank

10 ani de Wizz Air la Târgu Mureș și 2 milioane de pasageri transportați

2 656

Wizz Air sărbătorește două momente de referințe: 2 milioane de pasageri transportați către și dinspre Târgu Mureș, precum și 10 de ani de prezență pe Aeroportul Internațional Transilvania.

10-ani-wizz-air-targu-mures-2

10 ani de Wizz Air la Târgu Mureș

În 2006, primul zbor WIZZ a decolat de la Târgu Mureș spre Londra Luton. După cinci ani de activitate de succes, Wizz Air a alocat una dintre noile sale aeronave Airbus A320 la Aeroportul Internaţional Transilvania. Prin stabilirea bazei, WIZZ a creat 36 de locuri de muncă directe și a adăugat mai multe rute noi la rețeaua sa low-cost din Târgu Mureș, care acum este formată din nouă rute către șase țări.

În 2015, Wizz Air a transportat aproximativ 350.000 de pasageri pe rutele sale din Târgu Mureș sprijinind peste 250 de locuri de muncă pe plan local.

10-ani-wizz-air-targu-mures-1

Pasagerul cu numărul 2 milioane s-a aflat la bordul aeronavei WIZZ pe ruta Frankfurt – Târgu Mureș și se numește Delia Boboia. Tânăra, originară din Sibiu, locuiește de trei ani în Germania și zboară frecvent cu Wizz Air din și spre România. De fiecare dată, în călătorii, este însoțită de David, fiul ei în vârstă de 2 ani. “Primul zbor a lui David a fost la vârsta de șase luni, cu o aeronavă WIZZ, și pot spune că este familiar cu atmosfera de la bord și încântat să călătorească de fiecare dată. Am fost foarte surprinsă și bucuroasă în același timp să aflu că noi suntem norocoșii câștigători.”

2 Comentarii
  1. Calin says

    S-a deschis aeroportul din Targu Mures?

    1. Sorin Rusi says

      Nu avem aceasta informatie…

Leave A Reply

Your email address will not be published.