București – Zagreb cu Croatia Airlines, din vara lui 2017

În vara acestui an, Croatia Airlines va opera zboruri pe ruta București - Zagreb!

0 1.210

Conform site-ului EX-YU Aviation News, Croatia Airlines a confirmat lansarea unor rute sezoniere cu plecare din Zagreb. Pe listă se află și București, o destinație dorită de transportatorul croat în portofoliu încă din 2011.

În prezent, orarul zborurilor nu este încărcat în sistem, dar cel mai probabil zborurile vor fi operate cu aeronave de tipul Bombardier Dash 8 Q400, care pot transporta până la 76 de pasageri.

București – Zagreb cu Croatia Airlines

Circuite exotice

Pe ruta Zagreb – București, Croatia Airlines nu va avea concurență. Din 2007 și până în prezent, aproximativ 8000 de pasageri au zburat între cele 2 destinații. În 2009, TAROM a avut intenția de a intra pe această rută, chiar anunțase și un plan cu 3 zboruri săptămânale, dar nu s-a concretizat. În 2011, Croatia Airlines luase în calcul deschiderea rutei, însă planul de restructurare a amânat expansiunea spre Europa de Est.

Să sperăm că 2017 va fi un an bun, iar a 3-a încercare de deschidere a rutei Zagreb – București va fi concretizată. Vom reveni cu informații despre zboruri și orar.

Tot în această vară, Croatia Airlines va deschide și rutele Zagreb – Helsinki și Zagreb – Stockholm.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Four-Seasons-Resort-Bora-Bora-relaxare
(P) Hoteluri de 5 stele luxury, unice în lume!

În cei 5 ani de Airlines Travel, am avut plăcerea și bucuria să călătoresc în țară și peste hotare. Majoritatea...

Închide