București – Zagreb cu Croatia Airlines, din vara lui 2017

În vara acestui an, Croatia Airlines va opera zboruri pe ruta București - Zagreb!

0 784

Conform site-ului EX-YU Aviation News, Croatia Airlines a confirmat lansarea unor rute sezoniere cu plecare din Zagreb. Pe listă se află și București, o destinație dorită de transportatorul croat în portofoliu încă din 2011.

————————————————————-
Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
————————————————————-

În prezent, orarul zborurilor nu este încărcat în sistem, dar cel mai probabil zborurile vor fi operate cu aeronave de tipul Bombardier Dash 8 Q400, care pot transporta până la 76 de pasageri.

București – Zagreb cu Croatia Airlines

Pe ruta Zagreb – București, Croatia Airlines nu va avea concurență. Din 2007 și până în prezent, aproximativ 8000 de pasageri au zburat între cele 2 destinații. În 2009, TAROM a avut intenția de a intra pe această rută, chiar anunțase și un plan cu 3 zboruri săptămânale, dar nu s-a concretizat. În 2011, Croatia Airlines luase în calcul deschiderea rutei, însă planul de restructurare a amânat expansiunea spre Europa de Est.

Circuite exotice

Să sperăm că 2017 va fi un an bun, iar a 3-a încercare de deschidere a rutei Zagreb – București va fi concretizată. Vom reveni cu informații despre zboruri și orar.

Tot în această vară, Croatia Airlines va deschide și rutele Zagreb – Helsinki și Zagreb – Stockholm.

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Four-Seasons-Resort-Bora-Bora-relaxare
(P) Hoteluri de 5 stele luxury, unice în lume!

În cei 5 ani de Airlines Travel, am avut plăcerea și bucuria să călătoresc în țară și peste hotare. Majoritatea...

Închide