Târgul de Turism al României 2022 – ediția de primăvară!

Târgul de Turism al României 2022 – ediția de primăvară – va avea loc în perioada 24-27 februarie. Va fi cu prezență fizică, iar intrarea este LIBERĂ.

Ajuns la cea de-a 45-a editie, Târgul de Turism al României rămâne locul ideal de prezentare, atât a celor mai interesante oferte și atracții turistice din România și din străinatate, cât și a accesoriilor și gadget-urilor necesare în orice vacanță.

Târgul de Turism al României 2022

Târgul de Turism al României reprezintă oportunitatea de a întâlni noi clienți, parteneri de afaceri, clienții actuali și potențiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business și într-un mediu profesionist.

Reguli de acces conform legislației în vigoare

ROMEXPO organizează #TTR2022 respectând legislația în vigoare și recomandările autorităților în ceea ce privește conduita socială în prevenirea răspândirii virusului. Sunt luate toate măsurile necesare pentru ca timpul petrecut în Centrul Expozițional să fie în condiții de maximă siguranță sanitară.

Târgul de Turism al României 2022 - ediția de primăvară
Târgul de Turism al României 2022 – ediția de primăvară

Conform normelor anunțate de Guvernul României, la această dată, accesul expozanților și vizitatorilor se face pe baza Certificatului Verde, dar este permis si celor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR, însă nu mai vechi de 72 de ore.

Având în vedere contextul epidemiologic actual și rapiditatea cu care se schimbă lucrurile, urmăriți site-ul oficial (www.targuldeturism.ro) și paginile din social media. Organizatorii le vor updata zilnic cu ultimele informații oficiale despre condițiile de acces.

Târgul de Turism al României – ediția de primăvară 2022 – este un eveniment de la care nu trebuie să lipsească agențiile de turism. În contextul actual, industria turismului are nevoie de viziblitate, iar agențiile de turism să iasă în față cu cele mai atractive oferte pentru a capta atenția potențialilor clienți / viitori turiști.