Strategii remarcabile de ruleta pe care le puteți încerca chiar de astăzi

461

Un joc faimos pe care îl veți găsi în lumea cazinourilor este ruleta. Jucătorii se adună pe orice platformă de cazinou pentru a participa la acest joc. Ruleta se joacă prin rotirea constantă a roții și a unei mingi mici.

blankblank

De peste 300 de ani, ruleta a fost unul dintre cele mai practicate jocuri ale cazinourilor. Sute de cărți și site-uri web oferă statistici și strategii pentru a vă ajuta să câștigați la acest joc cu succes.

Cu toate acestea, aceste materiale cresc mai mult în timp. Prin urmare, niciuna dintre aceste strategii nu se dovedește a fi cea mai bună. Cu toate acestea, testarea pe termen lung și practicarea acestui joc în emisiunile tale prezintă mai multe avantaje decât lectura.

Strategiile de ruleta sunt încă studiate, apoi reluate jucatorilor, începătorilor sau profesionistilor, înainte de a juca la masa. Dacă nu ai informații relevante despre acest joc, jocul poate fi riscant, făcând greșeli care vor avea ca rezultat un cost ridicat.

Totuși, nu există niciun motiv legitim pentru care ar trebui să rămâi la o strategie despre cum să câștigi la ruletă. Spre deosebire de alte jocuri de cazinou, au nevoie de mai multe cunoștințe și abilități pentru a câștiga constant.

Cu toate acestea, există multe strategii pe care le puteți folosi; nu toate sunt utile, dar una dintre strategii se va potrivi în favoarea ta. Dacă doriți să aflați mai multe idei noi pentru a juca la ruletă pe care le puteți aplica și astăzi, acordati-va timp pentru a citi informațiile de mai jos.

Strategia de ruleta de succes pe care o puteți încerca astăzi

Să vedem mai jos cea mai proeminentă strategie de ruleta pe care o puteți aplica atunci când pariați;

1. Sistemul Martingale

Prima pe listă este strategia martingale. Când aplicați această idee în cele din urmă, veți crește cu cincizeci la sută din șansa de a câștiga jocul de ruletă din orașul dvs. Regulile

din martingale sunt de înțeles; de fiecare dată când pierzi o mână, ar trebui să-ți dublezi pariul.

Ideea martingalei este că, dacă câștigi, plata ta este suficient de semnificativă pentru a obține pragul de rentabilitate.

O cerință pe care trebuie să o aveți pentru a utiliza sistemul de martingale este să aveți bani de buzunar uriași. Pentru că a sta la mesele de ruletă este destul de costisitor și, de aceea, la fiecare prim pariu pe care îl ai, ar trebui să o începi jos.

În plus, există mese de ruletă cu cerințe maxime de pariere, așa că asigurați-vă că bugetul dvs. se potrivește condițiilor lor atunci când vă alăturați.

2. Sistemul Grand Martingale Sistemul

mare și central de martingale este că marele martingale funcționează la scară uriașă. De fiecare dată când pierzi în joc, trebuie să dublezi următorul pariu, puls trebuie să ai o sumă suplimentară egală cu pariul original.

Într-adevăr, o mare martingală vă afectează bankroll-ul; cu toate acestea, plata merită riscul dacă ai noroc. Cu toate acestea, acest sistem nu este pentru toată lumea; Acest lucru este de obicei potrivit pentru

Mai mult decât atât, este încă profitabil, adică odată ce câștigați folosind acest sistem, vă puteți câștiga rapid obiectivul.

3. Sistemul D’Alembert

Dacă nu sunteți un fan al pariurilor dublate, sistemul D’Alembert este cel mai potrivit și vă oferă un risc mai mic de a pierde un joc sau o sumă de bani.

Mai degrabă, îți crește șansa cu două. Utilizarea acestui sistem crește șansa ta cu o pierdere și o înmulțește cu una după ce câștigi.

De asemenea, este imperativ pentru a juca când să pleci atunci când joci un joc de cazinou. Indiferent cât de strict ai urma strategia care ți-a fost dată, pariurile sunt totuși pariuri.

Deși îți va crește încrederea de a juca, posibilitatea de a-ți pierde banii este încă acolo și nu va schimba nimic.

4. Sistemul Fibonacci Sistemul

Fibonacci în pariuri este cea mai sigură strategie din cazinouri. În acest sistem, poate fi necesar să luați notă de succesiunea de numere pe care o puteți însuma în două numere înaintea acesteia.

Când utilizați acest lucru, trebuie să îl implementați pe pariurile dvs. cu număr par. De fiecare dată când pariezi, îți va oferi o șansă de cincizeci la sută de a câștiga.

În primul rând, poate fi necesar să așteptați înainte de a trece la următorul număr din secvență, apoi să începeți pariul minim. Odată ce câștigați primul pariu, creșteți cu unu.

Dacă câștigi din nou la a doua încercare, acesta va crește și așa mai departe. Prin urmare, dacă pierdeți jocul, poate fi necesar să începeți din nou cu pariul minim.

5. Sistemul James Bond Sistemul

James Bond funcționează mai bine în cazul persoanelor care nu au un plan de a juca la ruletă de mult timp. Fiecare rundă pe care o ai, trebuie să joci pentru 200 de dolari.

În acest sistem, trebuie să vă amintiți cele trei pariuri. Mai întâi, puneți un pariu de 140 de dolari de la numerele 19 la 16. La următoarea șansă, puteți paria pentru 50 de dolari pe numerele 13-18. În cele din urmă, puneți un pariu de zece dolari pe un singur zero în ultimul record.

Mai mult, acest sistem funcționează bine, deoarece vă va garanta că veți câștiga aproape două treimi din timpul jocului și, prin urmare, aveți doar o treime șansă de a pierde atunci când vă maximizați pariul.

6. Sistemul All-In

Dacă simți că este momentul perfect pentru a paria toate șansele tale, atunci sistemul de pariere all-in este pentru tine. De obicei, este cauzată de adrenalină din cauza prea multă emoție.

Sistemul este și În primul rand, alege numărul pe care il pariezi in ruleta online, apoi pariaza-ti banii intr-o singura joc. În funcție de cât de des câștigi jocul, o poți face de mai multe ori.

Concluzie

Într-adevăr, ruleta este un joc distractiv și riscant de jucat până acum. Cu toate acestea, este și jocul care îți va oferi fericire absolută atunci când câștigi.

Există sisteme de pariuri pe care le poți folosi dacă ești începător. Deși s-ar putea să nu vă ajute să vă atingeți obiectivul imediat, este totuși util.

Totuși, dacă simți că continui să pierzi, de exemplu, din 10 încercări, chiar și o singură piesă pe care nu ai castigat-o, este un semn să te oprești. Ruleta este foarte captivantă și, odată ce scapi de sub control, îți va absorbi toți banii.

Comments are closed.