Machete avioane civile si militare. Machete de asamblat si construit.

Noi suntem pasionati de machete de avioane civile si militare. Daca si tu esti in cautarea unei machete de avion, vezi recomandarile noastre. Intra in fascinanta lume a aeromodelelor! Machete de avioane si elicoptere civile si militare la diverse scari / dimensiuni.

Revell Antonov AN-225 Mriya

blank
Aeromacheta Revell Antonov AN-225 Mriya

Avionul Antonov AN-225 este cel mai mare avion cargo din lume, dar si singurul cu 6 motoare cu reactie! A fost conceput pentru a transporta naveta spatiala sovietica Buran. Acum, AN-225 este renumit pentru misiuni cargo de exceptie si pentru cele mai grele incarcaturi transportate (247 tone).

Macheta Antonov AN-225 este la scara 1:144 si trebuie asamblata. cele 114 piese trebuie aranjate si asamblate cu grija pentru a ajunge la o veritabila macheta de dimensiunile 587 mm (Lungime) x 425 mm (Latime) x 180 mm (Inaltime) x 612 mm (Anvergura aripilor). Dificultate: LEVEL 3! Recomandarea: 10+ ani!

Macheta necesita lipire si vopsire. Accesorii neincluse in cutie, trebuiesc achizitionate separat (adeziv, vopsele, chit de rosturi, decal soft, pensule, etc.)

*Susține AirlinesTravel, cumpărând prin linkurile de afiliere!