Machete avioane civile si militare. Machete de asamblat si construit.

Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Noi suntem pasionati de machete de avioane civile si militare. Daca si tu esti in cautarea unei machete de avion, vezi recomandarile noastre. Intra in fascinanta lume a aeromodelelor! Machete de avioane si elicoptere civile si militare la diverse scari / dimensiuni.

Revell Antonov AN-225 Mriya

blank
Aeromacheta Revell Antonov AN-225 Mriya

Avionul Antonov AN-225 este cel mai mare avion cargo din lume, dar si singurul cu 6 motoare cu reactie! A fost conceput pentru a transporta naveta spatiala sovietica Buran. Acum, AN-225 este renumit pentru misiuni cargo de exceptie si pentru cele mai grele incarcaturi transportate (247 tone).

Macheta Antonov AN-225 este la scara 1:144 si trebuie asamblata. cele 114 piese trebuie aranjate si asamblate cu grija pentru a ajunge la o veritabila macheta de dimensiunile 587 mm (Lungime) x 425 mm (Latime) x 180 mm (Inaltime) x 612 mm (Anvergura aripilor). Dificultate: LEVEL 3! Recomandarea: 10+ ani!

Macheta necesita lipire si vopsire. Accesorii neincluse in cutie, trebuiesc achizitionate separat (adeziv, vopsele, chit de rosturi, decal soft, pensule, etc.)

*Susține AirlinesTravel, cumpărând prin linkurile de afiliere!