Harta interactivă cu parolele rețelelor WiFi din aeroporturi

Anil Polat, inginer și blogger de travel din Statele Unite, a decis să realizeze harta interactivă cu parolele rețelelor WiFi din aeroporturi. Harta este actualizată periodic, iar în prezent conține informații din peste 130 de aeroporturi.

Harta este utilă pentru cei ce călătoresc, iar așteptarea în aeroport să nu mai fie plictisitoare. Pentru a accesa harta, aveți nevoie de internet. Cel mai bine este să vă interesați din timp despre internetul din aeroportul/aeroporturile de destinație și să vă extrageți informațiile necesare. Astfel, odată ajunși în aeroport, știți zonele și pașii de urmat pentru o conexiune WiFi.

Parolele rețelelor WiFi din aeroporturi

Accesând aeroportul dorit, veți descoperi rețeaua WiFi a aeroportului și modul în care vă puteți conecta. De specificat faptul că aceste rețele WiFi sunt deschise publicului călător. Să nu vă imaginați că este vorba de ceva fraudulos.

HARTA INTERACTIVĂ

Spre exemplu, pe hartă este trecut și Aeroportul Internațional ”Henri Coandă” București. În cadrul aeroportului, puteți accesa gratuit rețeaua WiFi, fără restricție.

internet-aeroport-henri-coanda-bucuresti

Însă în alte aeroporturi, accesul la rețeaua WiFi se face cu parolă, după ce ați completat un formular. De multe ori, apar și restricții de durată: 30 de minute, 60 de minute!