Black Friday Turism 2024: oferte, promotii, reduceri la vacante

În fiecare an, Black Friday reprezintă cel mai mare festival al reducerilor. În 2024, Black Friday România va avea loc pe 15 noiembrie, startul fiind dat de eMAG. Pe plan global, Black Friday va fi pe 29 noiembrie 2023, ultima vineri din noiembrie.

Black Friday 2024

Black Friday este denumirea informală a zilei care urmează după Ziua Recunoștinței, în Statele Unite, și care deschide sezonul de cumpărături de Crăciun. Termenul de «Black Friday» a apărut pentru prima dată în Philadelphia și a însemnat vinerea cu cel mai mare blocaj în trafic, înregistrat după Ziua Recunoștinței.

Promoții la pachete turistice de Black Friday

În anii trecuți, agențiile de turism și companiile aeriene au pregătit oferte atractive, cu reduceri de până la 70%. Au putut fi cumpărate la super preț pachete turistice de tip city break, sejururi all inclusiv sau circuite atractive în toată lumea. Ca destinații, au fost preferate destinațiile din Bulgaria, Grecia sau Turcia. Și insulele exotice au fost la mare căutare, reducerile la pachetele turistice fiind de până la 50%.

Promoții la biletele de avion de Black Friday

Au fost promoții și la biletele de avion. Companiile low-cost au pus în vânzare bilete de avion de la 5 EURO/segment, la cumpărarea unui bilet se mai primea unul GRATUIT sau reduceri substanțiale de până la 50%.

Printre agențiile de turism, care au avut oferte de Black Friday, menționăm Paralela 45, Europa Travel, Christian Tour, Paradis Vacanțe de Vis. Printre companiile aeriene, care au avut oferte de Black Friday, au fost Wizz Air, TAROM, Ryanair.

Oferte Black Friday Turism 2024

Urmărește ofertele de Black Friday și rezervă vacanța mult visată pentru Crăciun 2024, Revelion 2025 sau pentru sezonul estival 2025!