Din casa unui calator pasionat de avioane

Din casa unui calator pasionat de avioane

Din casa unui călător pasionat de avioane

Oferta Vila Camelia

Sunt pasionat de călătorie, de a umbla prin lume, de a descoperi locuri noi, de a cunoaşte oameni, de a vizita tot felul de muzee, ciudăţenii etc. Dar cel mai important, sunt pasionat de avioane şi să zbor. Şi cu toate acestea, nu am reuşit să mă bucur prea mult de această pasiune. Timpul trece şi omul din greşeli învaţă. Aşa că am decis să-mi dau frâu liber pasiunii şi am început să-mi planific tot mai multe călătorii. O viaţă avem şi trebuie să ne bucurăm de ea.

O să stăm puţin la poveşti şi o să vă dau din casa unui călător pasionat de avioane. Cum recunoşti un om călător când intri în casa lui? Păi este simplu, cel puţin în cazul meu. Nici nu intri bine, că te împiedici de un troller de cabină. El mereu este pregătit de drum şi abia aşteaptă să ajungă la bordul avionului. Uneori are şi ce trebuie prin el.

Dacă ajungi prin bucătărie, o să-ţi sară în priviri câţiva magneţi coloraţi, strânşi de prin tot felul de locuri. Nu am mulţi, nu sunt fan, dar uneori este singurul suvenir pe care-l cumpăr. După fiecare plimbare, îmi place să rămân cu amintiri bine întipărite în minte, dar şi cu mici suveniruri. Am câţiva magneţi, ceva pliante, tricouri şi chiar cartele de la mijloacele de transport. Unii au adevărate colecţii, eu nu prea:). Sunt la început de drum!

În camera mea o să găseşti un birou plin cu hărţi, broşuri cu diferite destinaţii, cărţi de călătorie, cărţi de bucate etc. Şi cu toate acestea, nu-mi place să mă documentez foarte mult despre următoarea destinaţie. Prefer să cercetez singur direct la faţa locului, să mă las surprins de frumuseţile destinaţiei, să mă lovesc de diferite obstacole etc.

Tot pe birou se află şi echipamentul foto/video, cabluri, stick-uri USB şi carduri de memorie. Nu putem pleca într-o călătorie fără un aparat foto. Pe lângă acestea, îmi iau şi laptop-ul cu mine. Este un adevărat camarad de drum. Îmi ţine de urât, mă ajută la diferite activităţi de job şi nu se plictiseşte niciodată să se plimbe. Atenţie, să nu vă uitaţi înărcătoarele, cablurile USB etc:).

Cum îţi dai seama că eşti în casa unui călător pasionat de avioane? Prin flota sa. A mea nu are multe aeronave, dar lucrez la acest aspect. Mă pregătesc de noi achiziţii. Mai jos aveţi fotografia cu aeronavele frumos parcate:). Am şi unul de vânătoare, încă în construcţie. Mai am unul din hârtie, dar nu am curajul să mă apuc de el. Îmi trebuie ceva experienţă în a lucra cu papercraft.

flota_avioane

Acest articol face parte din seria dedicată amintirilor dragi scrise de unii dintre cei mai buni bloggeri de travel din România. Vă invit, deci să citiți și articolele scrise de: CezarLarisaAnda, Anca, Rose, Anca, Ovidiu, Adriana, Alice, paravion, Elena, Bia, Andrei, Diana, Lucian, Tomata cu Scufiţă şi lista este deschisă.

După cum puteţi observa, călătoriile vin la pachet cu multe amintiri frumoase. Eu m-am axat mai mult pe ce se găseşte în casa mea de tânăr călător:). Sper ca peste ceva timp să mă pot mândri cu mai multe avioane în flotă, cu mai mulţi magneţi, mai multe suveniruri şi mult mai multe amintiri plăcute. O să revin cu o galerie foto!

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
Etichete:
10 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Insotitori de zbor Wizz Air
Wizz Air face angajări la bazele din Cluj, Bucureşti şi Târgu Mureş

Wizz Air anunţă o nouă sesiune de recrutări pentru bazele din Cluj, Bucureşti şi Târgu Mureş. Compania caută cei mai...

Închide