Zboruri live – avioane în timp real cu Flightradar24

Cauta zboruri live, identifică avioane în timp real cu Flightradar24. Dacă urmăreşti activitatea Airlines Travel pe pagina de facebook, ai văzut postări prin care anunţam activitatea pe diferite aeroporturi sau ce aeronave aterizează pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă. Căutăm în timp real evoluţia unor aeronave. Informaţiile sunt publice şi pot fi accesate de toată lumea.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€! Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Avioane în timp real cu Flightradar24

Şi tu poţi să urmăreşti zborurile live sau să identifici avioanele zărite pe cer, totul în timp real prin intermediul flightradar24.com Dând click pe avioane, poţi afla modelul, destinaţia şi parametrii de zbor.

AirHelp get compensation

Informaţiile sunt oferite în timp real de transponderele (transmitter-responder) instalate la bordurile aeronavelor. flightradar24.com pune la dispoziţia pasionaţilor şi aplicaţii pentru dispozitive cu Android sau pentru cele cu iOS.
(sursa: www.flightradar24.com/)

Translate »