Wizz Air lanceert interactieve reisplanningskaart

Wizz Air lanceert interactieve reisplanningskaart

0 11.000
Vertraagd vliegtuig? Vlucht geannuleerd? >>Claim nu een schadevergoeding<<voor vertraagde of geannuleerde vlucht. U heeft recht op maximaal € 600, -.

Wizz Air a lansat astăzi Harta interactivă pentru planificarea călătoriilor. Este un instrument de căutare nou și actualizat permanent, conceput pentru a ajuta pasagerii să stabilească către ce destinații din rețeaua WIZZ pot zbura în momentul căutării. Totodată, îi informeză cu privire la restricțiile de călătorie cauzate de pandemia de coronavirus.

În această perioadă incertă din cauza pandemiei cu noul coronavirus, pasagerii se pot baza pe ”Harta Wizz Air de planificare a călătoriei” pentru a verifica rutele operaționale și regulile de călătorie relevante folosind un sistem cu coduri de culori.

Harta interactivă de planificare a călătoriei

Pentru a folosi harta, pasagerii trebuie doar să selecteze aeroportul de plecare dorit și apoi să aleagă oricare dintre destinațiile disponibile din rețeaua WIZZ.

Țările și aeroporturile sunt codificate pe culori în funcție de restricții – verde înseamnă că nu există restricții pentru a intra în țară pe calea aerului; geel înseamnă că există restricții parțiale (test / carantină / izolare) pentru a intra în țară prin aer; roșu înseamnă că există interdicție totală sau parțială de a intra în țară prin transport aerian.

Pentru informații suplimentare cu privire la reglementările de călătorie, pasagerii pot selecta anumite rute care îi vor direcționa către o pagină de informații de călătorie specifice fiecărei țări. Aceasta include linkuri relevante către site-urile guvernamentale, pagini de călătorie utile și orice formulare obligatorii ce trebuie completate înainte de plecare.

Harta planificării călătoriilor este actualizată zilnic la ora 18:00 CET, dar Wizz Air recomandă pasagerilor să verifice cât mai bine condițiile de îmbarcare înainte de plecare, deoarece acestea ar putea fi supuse modificărilor zilnice.

Totodată, Wizz Air își încurajează întotdeauna pasagerii să cumpere WIZZ Flex pentru a scăpa de griji. Prin adăugarea WIZZ Flex la o rezervare, pasagerii pot fi siguri că, în cazul în care circumstanțele se schimbă, sau pur și simplu doresc să călătorească la o dată diferită sau la o altă destinație, pot modifica rezervarea pentru orice zbor WIZZ la alegere.

Harta Wizz Air ne confirmă destinațiile spre care putem călători fără restricții, evident cu zboruri Wizz Air. Totodată, ne confirmă și lista țărilor europene cu restricții pentru România (totale sau parțiale).

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.