IATA en luchtvaartmaatschappijen vereisen tests voorafgaand aan de vlucht van alle COVID-19's.

IATA en luchtvaartmaatschappijen vereisen tests voorafgaand aan de vlucht van alle COVID-19's.

2 5.437
Vertraagd vliegtuig? Vlucht geannuleerd? >>Claim nu een schadevergoeding<<voor vertraagde of geannuleerde vlucht. U heeft recht op maximaal € 600, -.

IATA riep op tot de ontwikkeling van een snelle en effectieve COVID-19-test. Het moet toegankelijk en gemakkelijk te doen zijn op de luchthaven. IATA en de luchtvaartmaatschappijen eisen dat de autoriteiten COVID-19 testen vóór de vlucht van alle passagiers. Het kan een alternatief zijn voor quarantainemaatregelen.

Această măsură ar putea restabili conectivitatea aeriană globală. IATA va colabora prin intermediul Organizației Aviației Civile Internaționale (ICAO) cu autoritățile sanitare pentru a implementa rapid această soluție.

Călătoriile internaționale au scăzut cu 92% față de nivelul din 2019. A trecut peste jumătate de an de când conectivitatea globală a fost distrusă. 3-4 luni din 2020, țările și-au închis granițele ca o măsură necesară în lupta împotriva COVID-19.

Ulterior, unele guverne au redeschis frontierele, dar au impus carantina / autoizolarea de 14 zile pentru cei ce călătoresc din zonele cu risc epidemiologic ridicat. Alte guverne modifică periodic măsurile impuse pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus. Toate acestea duc la imposibilitatea planificării călătoriilor.

Aviați și turismul s-au prăbușit în 2020. Veniturile sunt în scădere drastică. Estimările arată o scădere cu peste 400 de miliarde de dolari față de perioada pre-COVID. Iar perderea netă atinge recordul de 80 de miliarde de dolari în 2020. Sunt afectate peste 65.5 milioane de locuri de muncă.

„Cheia pentru restabilirea conexiunilor aeriene internaționale este testarea sistematică de COVID-19 a tuturor călătorilor înainte de plecare. Acest lucru va oferi guvernelor încrederea de a-și deschide frontierele fără alte modificări în regulile impuse călătoriilor. Testarea tuturor pasagerilor le va oferi oamenilor libertatea de a călători cu încredere. Și asta va readuce la muncă milioane de oameni ”, een declarat Alexandre de Juniac, directorul general și CEO al IATA.

Voi ce părere aveți? Vă veți lăsa testați în aeroporturi pentru a putea călători?

2 opmerkingen
  1. Dana shaham zegt

    Am citit cu infinita speranta posibilatea testarii inaintea unui posibil zbor. Este cea mai logics decizie pe care transporturile aeriene de passageri o pot intreprinde si nu inteleg de ce este atit de tergiversata. Trebuie sa invatam a trai cu acest virus fara a fi afectati mental si psihic poate ireversibil. Introduceti testul , chiar contra costo si permiteti-ne as revenim la o noua normalitate. Beneficiul ezte reciproc. Multumesc.

  2. […] Luând în considerare situația actuală la nivel global, cu industria aeronautică aflată în criză, SkyTeam susține apelul Asociației Internaționale a Transportului Aerian (IATA) pentru testarea pentru COVID-19 sta…. […]

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.