fbpx Hawaiian Airlines hervat vluchten op de langste binnenlandse route in de Verenigde Staten

Hawaiian Airlines hervat vluchten op de langste binnenlandse route in de Verenigde Staten

0 154
Vertraagd vliegtuig? Vlucht geannuleerd? >>Claim nu een schadevergoeding<< voor vertraagde of geannuleerde vlucht. U kunt recht hebben op maximaal € 600, -.

Minder dan twee weken nadat Hawaii bezoekers van het vasteland begon te ontvangen, kondigde Hawaiian Airlines aan dat het vluchten zou hervatten op de langste binnenlandse route in de Verenigde Staten.

Începând cu luna decembrie, Hawaiian Airlines va opera zboruri pe ruta Boston – Honolulu. Durata zborului este de aproximativ 12 ore, iar distanța dintre cele 2 metropole este de aproximativ 8200 de kilometri.

Hawaiian Airlines va relua zborurile Boston – Honolulu

Dar aceasta nu e singura rută americană care revine în rețeaua Hawaiian Airlines. Vor fi reluate zborurile spre Honolulu și din New York, Los Angeles, San Diego, San Francisco, Oakland și Long Beach.

Din cauza pandemiei de COVID-19, legăturile dintre Hawaii și partea continentală a Americii au fost întrerupte la mijlocul lunii martie. Odată cu reluarea zborurilor, peste 8000 de persoane s-au arătat interesate să ajungă în Hawaii.

Cei ce doresc să călătorească spre arhipelagul insulelor Hawaii vor fi nevoiți să poarte masca pe durata a minim 14 ore, cam cât durează zborul plus timpii petrecuți în aeroporturi.

Hawaii cere, de asemenea, vizitatorilor să prezinte un rezultat negativ al testului COVID-19, care trebuie făcut în termen de maxim 72 de ore înainte de ora decolării zborului, asta dacă doresc să ocolească o carantină obligatorie de 14 zile.

Alte cerințe de călătorie includ completarea formularului de călătorii sigure din Hawaii și furnizarea informațiilor de contact și adresa de cazare. Odată ajunși în Hawaii, se pot lovi de alte obstacole suplimentare în funcție de insulă și de situația pandemiei de COVID-19.

Insula Mare din Hawaii are cea mai mare rată de pozitivitate înregistrată în ultimele 7 zile, de 3,4%. În timp ce Insula Kauai are cea mai mică rată de pozitivitate, de doar 0,2%.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.