Airbus A380 Emirates - Atterrissage dur à Düsseldorf

Pe 5 octombrie, pasagerii zborului Dubai - Düsseldorf, care s-au aflat la bordul unui Airbus A380 Emirates, au avut parte de o aterizare specială și palpitantă.

Aeroportul din Düsseldorf este renumit pentru vânturile de forfecare și pentru vestitele aterizări cu vânt din lateral (atterrissage par vent de travers).

Au cours des dernières années 3, votre vol a-t-il été retardé de plus de 3 ou votre vol a-t-il été annulé? Appliquez MAINTENANT pour les dommages légaux jusqu'à € 600!

V-am prezentat numeroase aterizări spectaculoase de la Düsseldorf, dar nu există comparație cu ceea ce au filmat colegii de la Cargospotter.

AirHelp obtenir une compensation

Airbus-A380-Emirates-hard-landing

Hard Landing la Düsseldorf

O aeronavă Airbus A380 Emirates a avut parte de ”Hard Landing” în timpul unei furtuni. La început totul pare normal, piloții aplicând procedurile de aterizare specifice condițiilor meteo severe cu vânt din lateral. Nimic nu avea să anticipeze ce urma după touchdown.

După ce roțile au atins solul (touchdown), aeronava a început să ”danseze” ca o mașină de curse în drifturi. În tot acest timp, piloții au depus eforturi considerabile pentru a alinia avionul cu pista. Acest film arată abilitățile incredibile ale piloților și nivelul de pregătire. Vorbim totuși de un Airbus A380.

Totul s-a terminat cu bine, dar oare pasagerii cum au simțit această aterizare?

Laisser un commentaire

Votre adresse email ne sera pas publié.

Ce site utilise Akismet pour réduire les spams. Découvrez comment vos données de commentaire sont traitées.

Chinois (traditionnel)EnglishFrançaisAllemandItalienPortugaisroumainRusseEspagnolturc