Sibiu – TEL Aviv cu Wizz Air, din 14 iulie 2018

0 36
Când:
8 mai [email protected]:19 – 11:19
2018-05-08T10:19:00+03:00
2018-05-08T11:19:00+03:00
Sibiu - TEL Aviv cu Wizz Air, din 14 iulie 2018

Este oficial. Wizz Air va lansa ruta SIBIU – TEL AVIV. Zborurile vor fi operate începând cu 14 iulie 2018. Vor fi operate 2 zboruri săptămânale, în zilele de marți și sâmbătă.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Orar zboruri Sibiu – TEL Aviv cu Wizz Air

W6 3807 Sibiu 06:00 – 08:50 Tel Aviv
W6 3808 Tel Aviv 09:40 – 12:40 Sibiu

Wizz Air, una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa și cel mai important transportator din România, a anunțat ruta Sibiu – Tel Aviv, începând cu data de 14 iulie, cu două frecvențe săptămânale, marțea și sâmbăta.

Orașul plin de viață situat pe coasta Israelului va fi prima destinație din afara Europei disponibilă de la Aeroportul Internațional Sibiu. Pasagerii WIZZ, care doresc să descopere această destinație populară de vacanță, își pot rezerva deja biletele pe wizzair.com de la doar 129 RON.

Tel Aviv este al doilea cel mai mare oraș al Israelului, capitala culturală și comercială a țării. Numit de New York Times “Cea mai cool metropolă mediteraneeană”, Tel Aviv, “orașul care nu doarme niciodată” este celebru pentru viața de noapte, bucătăria, cultura și deschiderea de care dă dovadă.

Înconjurat pe o parte de țărmul mediteraneean și de întinderi lungi de plaje nisipoase, iar pe de altă parte de turnuri de sticlă care găzduiesc diversele companii, Tel Aviv pare să aibă totul, de la muzee proeminente și mare și plajă, până la cartiere pline de farmec, restaurante fine sau evenimente culturale.

WIZZ la SIBIU

WIZZ a deschis o nouă etapă în industria de aviație din România acum mai bine de un deceniu, oferind prețuri și servicii cu adevărat accesibile, oportunități de călătorie avantajoase și variate pentru clienții săi și un sistem ușor de rezervare online. Pasagerii din Sibiu și vizitatorii lor pot acum descoperi 11 destinații populare din 8 țări la prețuri foarte bune.

În iunie, operațiunile WIZZ se vor extinde în Sibiu prin adăugarea celei de-a doua aeronave Airbus A320 flotei locale. În același timp, compania va lansa 5 rute noi atât de așteptate de către sibieni spre Copenhaga, Bruxelles Charleroi, Paris Beauvais, Basel, Frankfurt și va crește frecvențele pe alte patru zboruri.

Valoarea totală a investiției din Sibiu va crește acum la aproape $200 de milioane, iar echipa WIZZ locală va fi formată din mai mult de 70 de angajați direcți, instruiți să ofere cele mai înalte standarde ale serviciilor pentru clienți și siguranță în aviație, asigurând o experiență excelentă pentru fiecare pasager al Wizz Air.

Căutând să ofere cele mai mici prețuri, WIZZ oferă bilete de la 129 RON, subliniind angajamentul său de a democratiza călătoriile aeriene în România și de a stimula în continuare turismul și relațiile de afaceri între țări.

Anul trecut, mai mult de 255.000 de pasageri din și spre Sibiu s-au bucurat de prețurile reduse ale Wizz Air, de sistemul de rezervare ușor și de excelente servicii la bord, iar aproape 200 de locuri de muncă la nivel local din domeniile aviației și industriei de turism au fost sprijinite de operațiunile companiei.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »