Echipa

Sorin Rusi – Fondator/Administrator și Redactor AirlinesTravel.ro (Airlines)

sorinFondator al revistei online AirlinesTravel.ro, Sorin Rusi este un pasionat de avioane şi aviaţie. Încă din copilărie a fost atras de tehnologie, de tot ce implică cercetare şi dezvoltare. A urmat o facultate de matematică şi informatică şi a lucrat în IT&C. Insă plăcerea pentru zbor şi travel l-a determinat să-şi urmeze pasiunea pentru avioane. De-a lungul anilor, a acumulat o vastă experienţă în aviaţia comercială. Începând cu ianuarie 2012, a decis să o împărtăşească cu lumea şi a creat AirlinesTravel.ro

A participat la diverse proiecte de travel şi dedicate industriei aeronautice. În vara lui 2015, a fost invitat la baza Airbus din Toulouse. În toamna lui 2015, a zburat cu primul Airbus A321 Wizz Air. A participat la inaugurarea rutei Bucureşti – Iaşi operată de Blue Air. A luat parte la zborul Bucureşti – Tulcea.

Sorin este pasionat şi de gadgeturi, fotografie, arta culinară şi călătorie. În viaţă nu există: “Nu se poate”!

Mai jos aveţi datele de contact:
nr. telefon: 0721 11 49 70
e-mail: [email protected]
twitter: https://twitter.com/airlinestravel
facebook: http://www.facebook.com/AirlinesTravel

Oana Bucur – pasionată de călătorii și a doua jumătate din viața proiectul Airlinestravel.ro (Travel)

Cristian Dumitru – colaborator (cu degetele dibace)

Cristian

Cristian Dumitru, tânăr antreprenor, este pasionat de aviaţie si călătorii. Cu o vastă experienţă în domeniul vânzărilor şi al calităţii, a decis recent să-şi urmeze pasiunea pentru tot ce inseamnă aviaţia comercială. Începând din 2015, Cristian a intrat în echipa Airlines Travel, participând la diverse evenimente: inaugurarea Terminalului 3 al Aeroportului Iaşi, inaugurarea rutei interne Bucuresti-Iaşi cu Blue Air şi multe altele.

În echipa Airlines Travel, Cristi este cunoscut ca fiind băiatul cu degetele dibace. Reuşeşte mereu să ne surprindă cu cele mai noi informaţii din aviaţie, dar şi cu cele mai atractive oferte când vine vorba de bilete de avion.

Cristian crede că nu există limite, iar determinarea şi perseverenţa sunt atributele succesului, de altfel şi motto-ul său fiind: “Zborul te face sa nu ai limite”!