Destinații recomandate pentru vacanța de Paste 2022

0 366

Conform calendarului ortodox, Paste 2022 este prăznuit pe 24 aprilie. În acest context, ar fi bine să vă planificați din timp vacanta de Paste 2022. Totodată, țineți cont că programa școlară prevede vacanța de primăvară în perioada 15 aprilie – 1 mai. Un bun prilej de a programa o vacanță alături de cei mici.

Vacanța de Paște 2022

Profitați la maximum de vacanța copiilor pentru o evadare în familie și bucurați-vă de soare într-o vacanță la plajă în Europa sau cu o vizită festivă într-unul dintre frumoasele orașe ale bătrânului continent! Mai jos aveți câteva recomandări pentru vacanța de Paște 2022!

Vacanțe de Paște 2022 în destinații însorite într-una dintre insulele din Marea Mediterană

Ținând cont de perioada paștelui, Grecia poate fi o destinație ideală pentru a vă petrece vacanța de Paște 2022. Temperaturile oscilează între 16 grade și 25 de grade. Nu este o vreme ideală pentru a face baie în Mediterana, dar puteți să vă bucurați de peisaje și să explorați tărâmuri ascunse în căutarea zeilor. Puteți opta pentru un City Break la Atena, o vacanță la Salonic sau un sejur pe una dintre insulele frumoase ale Greciei.

Stațiunile din Antalya pot fi o altă alegere foarte bună. Marile resorturi luxury sunt pregătite să primească primii turiști ai sezonului estival 2022. Nu uitați de frumoasele insule din Europa, cum ar fi Corsica, Malta, Capri, Ibiza, Mallorca, Cipru.

City break-uri de Paște 2022 în destinații însorite din Europa

Italia continentală oferă câteva alternative superbe în care puteți călătorii în perioada sărbătorilor de Paște 2022. Explorați Toscana, zburând la Pisa sau Florența. Relaxați-vă într-unul dintre hotelurile de pe Coasta Amalfi. Spania continentală este foarte ofertantă în perioada sărbătorilor de Paște 2022: Madrid, Barcelona, Malaga sau Sevilla.

Puteți opta pentru un city break în Europa, călătorind spre destinații mai puțin aglomerate din punct de vedere turistic, cum ar fi: Wroclaw, Polonia; Sète, Franța; Lahti, Finlanda; Düsseldorf, Germania; Porto, Portugalia și multe altele.

Sejururi de Paște 2022 în destinații exotice

Dubai este una dintre destinațiile exotice / luxury și ușor accesibile din România. Este o destinație ideală pentru vacanțe în cupluri sau în familie. Puteți alege un hotel de 4* sau 5* cu piscină, amplasat în centrul orașului, sau puteți să vă cazați la un hotel aflat în apropierea plajelor cu nisip fin din Dubai.

Maurițius, Barbados, Seychelles sau Maldive pot fi alte opțiuni pentru Paște 2022. Frumusețea acestor insule exotice este definită mai mult de marea care le înconjoară. Unele insule prezintă junglă luxuriantă și plaje cu nisip fin, iar unele încântă călătorii prin tradițiile locale și peisaje de vis. Apa ne îndeamnă la liniște și relaxare, în timp ce muntele ne îndeamnă la explorare.

Acestea sunt doar câteva idei de destinații pentru vacanța de Paste 2022. Cu siguranță veți avea de unde să alegeți. Agențiile de turism și companiile aeriene pregătesc oferte atrăgătoare pentru astfel de vacanțe. Stați cu ochii pe noi pentru a afla din timp de ele.

Leave A Reply

Your email address will not be published.