Cele mai bune telefoane în 2021

Telefonul mobil face parte din viața noastră cotidiană. Nu mai vorbim de un simplu accesoriu, ci de o extensie a noastră. Smartphone-ul este folosit zilnic, de când ne trezim și până când inchidem ochii. Cu atât mai mult, un telefon mobil este extrem de util în vacanțele noastre și în toate activitățile zilnice.

Cele mai bune telefoane din 2021

Un smartphone bun trebuie să îndeplinească o serie de caracteristici, indiferent dacă se încadrează în categoria premium sau este un model low cost. Un telefon bun are o baterie cu autonomie bună, vine înzestrat cu o configurație de top și este echipat cu o cameră foto performantă.

Este important ca telefonul mobil să fie bun, performant, să reziste la diferite condiții climatice, să aibă o autonomie foarte bună și să se miște foarte repede.

Pe piață există sute de modele, pregătite să îndeplinească până și cele mai exigente solicitări din partea utilizatorilor. Indiferent de mărimea ecranului sau de funcțiile avansate, cu siguranță topul celor mai bune telefoane din 2021 te va inspira pentru a face alegerea potrivită.

Cele mai noi telefoane lansate în 2021!

Cele mai bune telefoane la 1500 lei

Cele mai bune telefoane la 1000 lei

  • Cel mai bun telefon la 1000 lei de la Samsung: Galaxy A22
  • Cel mai bun telefon la 1000 lei de la Realme: Realme 8
  • Cel mai bun telefon la 1000 lei de la Motorola: Motorola G60s
  • Cel mai bun telefon la 1000 lei de la Xiaomi: Redmi Note 9 Pro
  • Cel mai bun telefon la 1000 lei de la Huawei: P40 Lite

Topurile sunt subiective! În funcție de modul de utilizare și criteriile de selecție, cu siguranță clasamentele se pot schimba. Voi ce telefon utilizați în viața cotidiană? În opinia voastră, care e cel mai bun telefon mobil existent pe piață?