Calendar

inbagaj.ro/

Calendar zboruri noi. Informatii despre noile zboruri anuntate in lumea aviatiei comerciale. Vezi calendarul zborurilor si planifica-ti calatoriile.

feb.
17
Dum
Viena – Tokyo cu All Nippon Airways (ANA), din 17 februarie 2019 @ Aeroport Viena
Viena - Tokyo cu All Nippon Airways (ANA), din 17 februarie 2019 @ Aeroport Viena | Schwechat | Niederösterreich | Austria

Începând cu 17 februarie 2019, All Nippon Airways va lansa ruta Tokyo – Viena. Vor fi operate zboruri zilnice cu aeronave de tipul Boeing 787-9 Dreamliner.

Avioanele sunt configurate în 2 clase: 48 de locuri la Business Class și 167 de locuri la Economy Class. Biletele vor fi puse în vânzare începând cu 22 octombrie 2018.

Black Friday eMAG

Orarul zborurilor Viena – Tokyo cu All Nippon Airways

NH205 Tokyo Haneda 01:55 – 06:00 Viena
NH206 Viena 11:50 – 06:55+1 Tokyo Haneda

Noua rută Tokyo – Viena face parte din strategia de dezvoltare a transportatorului nipon și este un răspuns la cererea tot mai mare pentru zboruri între Europa și Asia.

Viena este unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa, la mare căutare printre japonezi. Pe lângă acest aspect, Viena va juca un rol important și ca hub central în Europa pentru All Nippon Airways (ANA).

Viena este un oraș bine poziționat și poate juca un rol de legătură între diferite destinații din Europa și Japonia. Vă reamintim că All Nippon Airways (ANA) are un acord încheiat cu Austrian Airlines, parte a grupului Lufthansa și principalul transportator din Austria. Ambele companii sunt membre Star Alliance!

Prin hub-ul din Viena, ANA targetează în special Europa Centrală și de Est. Iar pentru români este o oportunitate de a călători mai repede spre Japonia via Viena. Săptămânal, Austrian Airlines și TAROM operază peste 40 de zboruri pe ruta Viena – București. Iar din 28 octombrie, Viena – București cu Laudamotion.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Translate »