PROMO ASUS ZenFone 5

Calendar

Calendar zboruri noi. Informatii despre noile zboruri anuntate in lumea aviatiei comerciale. Vezi calendarul zborurilor si planifica-ti calatoriile.

Iul
15
Dum
Sibiu – Stuttgart cu TAROM @ Aeroport SIBIU
Sibiu – Stuttgart cu TAROM @ Aeroport SIBIU | Sibiu | Județul Sibiu | România

Vara anului 2018 se anunță a fi una plină de vești bune pentru pasagerii care aleg serviciile Aeroportului Internațional Sibiu. TAROM – Compania Națională de Transporturi Aeriene a României, cel mai longeviv partener al Aeroportului Internațional Sibiu – anunță lansarea rutei Sibiu – Stuttgart.

Sibiu – Stuttgart cu TAROM, din 15 iulie 2018

Castiga o excursie la Paris

Ruta va fi inaugurată pe 15 Iulie 2018. Vor fi 3 zboruri săptămânale, în zilele de miercuri, vineri și duminică, după următorul orar:

Sibiu 09:25 – 11:25 Stuttgart
Stuttgart 17:20 – 19:20 Sibiu

În prezent, TAROM operează de la SIBIU și spre Munchen, cu șase frecvențe pe săptămână, de luni până sâmbătă. Ruta a fost inaugurată în 1999.

La Mare cu Avionul

Vă reamintim că TAROM este singura companie aeriană românescă cu servicii complete incluse în tariful biletului de avion.

Beneficiați de:

– Transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mână;
– Check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil;
– Catering la bord, însoțit de răcoritoare și ceai sau cafea.

TAROM își dezvoltă portofoliul de rute începând de la 1 iulie 2018. Timișoara-Paris, Timișoara-Stuttgart, Cluj-Paris, Sibiu-Stuttgart, Chișinău-Timișoara și Constanța-Chișinău vor fi cursele noi, inaugurate de TAROM pentru pasageri în această vară.

Translate »