Calendar Zboruri Noi in Romania si in Lume

Calendar zboruri noi. Informatii despre noile zboruri anuntate in lumea aviatiei comerciale. Vezi calendarul zborurilor si planifica-ti calatoriile.

mart.
31
Dum
Oradea – Barcelona cu TAROM, din 31 martie 2019 @ Aeroport Oradea
Oradea - Barcelona cu TAROM, din 31 martie 2019 @ Aeroport Oradea | Oradea | Județul Bihor | România

În toamna acestui an, TAROM a anunțat în mod oficial deschiderea a două noi rute cu plecare din Oradea. Este vorba de Oradea – Barcelona și Oradea – Milano. TAROM vine în sprijinul oradenilor după ce RYANAIR și-a încetat activitatea la Aeroportul Internațional Oradea.

Acum avem și orarul zborurilor de pe ruta Oradea – Barcelona. Ruta va fi inaugurată pe 31 martie 2019, fiind programate 2 zboruri săptămânale, în zilele de joi și duminică. Conform informațiilor oferite de Octavian Barbur, vor fi zboruri de noapte.

Orar zboruri Oradea – Barcelona cu TAROM

Oradea 23:35 – 01:20 Barcelona
Barcelona 01:55 – 05:35 Oradea

Tarifele pornesc de la 130 EURO pentru zboruri dus-întors, cu toate taxele incluse. TAROM este o companie full-service, ceea ce înseamnă că în prețul biletului aveți inclus: bagaj cală de 23 kg, catering la bord și operațiuni check-in gratuite în aeroport. Ruta este încărcată pe site-ul TAROM, iar biletele pot fi rezervate. Zborurile vor fi onorate cu aeronave de tipul Boeing 737-300. Durata unui zbor va fi de aproximativ 2:45 ore.

apr.
3
mie
București – Baku cu TAROM, din 3 aprilie 2019 @ Aeroport Bucuresti
București - Baku cu TAROM, din 3 aprilie 2019 @ Aeroport Bucuresti | Otopeni | Județul Ilfov | România

În mai 2018, am publicat un articol prin care anunțam mai multe rute TAROM. Unele erau interne, majoritatea fiind deja operaționale, altele erau internaționale. Cele mai interesante erau cele spre: Baku, Odesa, Tbilisi, Yerevan.

Inițial, aceste rute ”exotice” au fost anunțate cu începere din vară, ulterior fiind amânate spre toamnă. Însă TAROM nu s-a grăbit cu încărcatul lor în sistemul operațional. Odată cu debutul toamnei, observăm că încep să apară. Am scris despre București – Odesa și București – Tbilisi, ambele cu debut din 31 octombrie 2018.

București – Baku cu TAROM

Însă, abia din 3 aprilie 2019 va debuta ruta București – Baku, Azerbaidjan. Ruta a fost încărcată pe site-ul companiei aeriene. Vor fi operate 2 zboruri directe, în zilele de miercuri și vineri, conform orarului:

RO139 București 00:30 – 05:30 Baku
RO140 Baku 06:15 – 07:25 București

Orarul nu este unul confortabil pentru români, însă este unul foarte bun pentru cei din Azerbaidjan. Sunt zboruri de noapte, cu plecare noaptea târziu din București și aterizarea devreme în Baku. Iar returul este foarte bun pentru cei ce călătoresc din Baku spre București, ajungând la 07:25 în România. Ora le va permite să prindă zboruri spre alte destinații din Europa.

Zborurile vor fi onorate cu aeronave de tipul Boeing 737-300, iar durata zborurilor este de aproximativ 3 ore. Oficial, ruta a fost încărcată în sistemul de rezervări TAROM. A avut grijă Octavian Barbur să ne atenționeze (Mulțumim!) :)!

București – Erevan cu TAROM, din 3 aprilie 2019 @ Aeroport Bucuresti
București - Erevan cu TAROM, din 3 aprilie 2019 @ Aeroport Bucuresti | Otopeni | Județul Ilfov | România

După lungi așteptări, iată că TAROM a încărcat în sistem și a 4-a destinație ”exotică”, după Baku, Tbilisi și Odesa. Este vorba de Erevan, capitala Armeniei. Zborurile vor începe, OFICIAL, pe 3 aprilie 2019.

Conform sistemului de rezervări TAROM, ruta București – Erevan va fi onorată cu 2 zboruri săptămânale, în zilele de miercuri și vineri. Orarul zborurilor București – Erevan va fi următorul:

București – Erevan cu TAROM

RO 109 București 00:40 – 04:10 Erevan
RO 110 Erevan 04:55 – 06:40 București

Vor fi zboruri de noapte cu mai multe avantaje pentru armeni în comparație cu cele pentru români. După cum se poate observa, cei ce călătoresc din Armenia spre România sunt avantajați de sosirea devreme în capitală. Acest avantaj poate fi fructificat în multe feluri, inclusiv putând călători spre alte destinații din Europa via București.

Zborurile vor fi operate cu aeronave de tipul Airbus A318. Durata zborului va fi de aproximativ 2 ore și 30 de minute. Din verificările noastre, tariful pentru zboruri dus-întors va fi de 170€.

A avut grijă Octavian Barbur să ne atenționeze de introducerea acestei rute pe site-ul TAROM (Mulțumim!) :)!

apr.
4
joi
Oradea – Milano Bergamo cu TAROM, din 4 aprilie 2019 @ Aeroport Oradea
Oradea - Milano Bergamo cu TAROM, din 4 aprilie 2019 @ Aeroport Oradea | Oradea | Județul Bihor | România

În toamna acestui an, TAROM a anunțat deschiderea a două rute cu plecare din Oradea. Este vorba de Oradea – Barcelona și Oradea – Milano Bergamo. Octavian Barbur ne-a ajutat cu orarul rutei Oradea – Milano Bergamo.

Oradea – Milano Bergamo cu TAROM

Oradea 09:40-10:30 Milano Bergamo (joi)
Milano Bergamo 11:15-14:05 Oradea (joi)

Oradea 08:10-09:00 Milano Bergamo (duminica)
Milano Bergamo 09:45-12:35 Oradea (duminica)

Tarifele pornesc de la 85 EURO pentru zboruri dus-întors, cu toate taxele incluse. TAROM este o companie full-service, ceea ce înseamnă că în prețul biletului aveți inclus: bagaj cală de 23 kg, catering la bord și operațiuni check-in gratuite în aeroport. Zborurile vor fi onorate cu aeronave de tipul Airbus A318. Durata unui zbor va fi de aproximativ 1:50 ore.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Translate »